Facebook Pixel "Δεν θα μας σταματάει κανείς"!
Life
| 2012-10-05 18:53:00

"Δεν θα μας σταματάει κανείς"!

"Δεν θα μας σταματάει κανείς"!

Ο Νιάζι Κούτσι μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επιθετική του αφλογιστία τονίζοντας ότι του λείπει μόνο το πρώτο γκολ ώστε να ακολουθήσουν κι άλλα στη συνέχεια, ενώ ξεκαθαρίζει ότι όταν ο Ατρόμητος παίξει πιο πολύ ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κανείς δε θα μπορεί να τον σταματήσει!

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Κούτσι στην NOVA:

Πρώτη σου χρονιά στον Ατρόμητο, πως νιώθεις που είσαι στην ομάδα;

Νιώθω πολύ καλά. Πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο σύλλογο. Τα πράγματα βαίνουν καλώς, αν και θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα και γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Τα πάντα είναι καλά μέχρι στιγμής.

Λες ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα. Εννοείς και σε προσωπικό επίπεδο καθώς ακόμα δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις κάποιο γκολ.

Ναι, πρώτα απ' όλα σε προσωπικό επίπεδο θέλω να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να γίνω καλύτερος και να πετύχω γκολ. Να αρχίσω με το πρώτο γκολ που μου λείπει και στη συνέχεια να έρθουν κι άλλα. Και σαν ομάδα όμως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους πόντους, αλλά αυτή είναι η κατάσταση για την ώρα. Πρέπει να κοιτάμε το μέλλον και όχι το παρελθόν.

Βλέπουμε ότι η ομάδα κάνει αρκετές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, αλλά δε σκοράρει αναλογικά με τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πρόβλημα;

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Πρόκειται για λεπτομέρειες. Πρέπει να παίξουμε πιο πολύ μαζί σαν ομάδα και τότε θα βελτιωθούν τα πράγματα. Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα, με νέο σύστημα και νέο προπονητή. Όλα είναι καινούρια στην ομάδα οπότε είναι φυσιολογικό. Όταν οι λεπτομέρειες αρχίσουν να πηγαίνουν καλά, κανείς δε θα μπορεί να μας σταματήσει.

Νιώθεις πίεση για το γεγονός ότι δεν έχει έρθει ακόμα το πρώτο γκολ;

Όχι, αν υπήρχε πίεση θα ήταν λάθος. Ασφαλώς νιώθουμε κάποια πίεση ώστε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν ξέρω τί ακριβώς πίεση εννοείς, αλλά υπάρχει η πίεση ώστε να τα κάνουμε όλα σωστά. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ, για να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και να κάνουμε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται.






 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags