Facebook Pixel Πήγε στην Εφορία ο Βιντιάδης
Life
| 2012-10-22 16:38:00

Πήγε στην Εφορία ο Βιντιάδης

Πήγε στην Εφορία ο Βιντιάδης

Δεν έχασε καιρό ο Δημήτρης Βιντιάδης, καθώς πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η «επίσκεψη» των εκπροσώπων του στην ΦΑΕΕ Αθηνών.

Η εν λόγω συνάντηση (η οποία τονίζεται από το περιβάλλον του πως αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση του deal για την ΠΑΕ ΑΕΚ) αναμενόταν να γίνει μέχρι την προσεχή Τετάρτη, ωστόσο φαίνεται πως ο υποψήφιος επενδυτής είναι αποφασισμένος να ...πατήσει το πόδι στο γκάζι. Έτσι, αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες και να γίνει σήμερα το σημαντικό αυτό ραντεβού.

Την πλευρά του Βιντιάδη εκπροσώπησαν σε αυτή την επίσκεψη στη ΦΑΕΕ ο εξάδελφός του Ηλίας Βιντιάδης (ο οποίος συμμετέχει στις επιχειρήσεις της οικογένειας και αναμένεται να έχει και ρόλο στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ, αν ολοκληρωθεί η... αλλαγή σκυτάλης), καθώς και υψηλόβαθμο στέλεχος από το οικονομικό τμήμα της εταιρείας Niva Shipping Ltd, συμφερόντων της οικογένειας Βιντιάδη. Τους δύο άνδρες συνόδευσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος. Οι συνεργάτες του Βιντιάδη συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της Εφορίας Σταύρο Καββαδία και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις οφειλές της ΑΕΚ προς το Δημόσιο και γενικά όλα τα «ανοιχτά μέτωπα» της ΠΑΕ που αφορούν την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Μάλιστα, πήραν μαζί τους όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, προκειμένου να τα μελετήσουν διεξοδικά τις αμέσως επόμενες μέρες.

Από το περιβάλλον του εφοπλιστή διαρρέει ότι μέσω αυτής της συνάντησης ουσιαστικά... ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ, καθώς αφενός τα χρέη της εταιρείας προς το Δημόσιο πιστοποιήθηκαν απ' ευθείας από την... πηγή και αφετέρου η εν λόγω διαδικασία τους επιτρέπει να περιορίσουν τα «ζητούμενα» που θα τεθούν στους ορκωτούς ελεγκτές, ώστε ο χρόνος που θα απαιτηθεί για τον έλεγχό τους να μειωθεί σημαντικά...

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags