Facebook Pixel Ο Ηρακλής στην Δ’; Ε, όχι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-09-26 23:55:00

Ο Ηρακλής στην Δ’; Ε, όχι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ηρακλής στην Δ’; Ε, όχι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ηρακλής στο Περιφερειακό; Σαν ανέκδοτο ακούγεται. Είναι, όμως, μια τραγωδία. Ποιος ποδοσφαιρόφιλος, πέρα από τα κάθε οπαδικά κριτήρια, δεν γούσταρε τον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον Σάββα Κωφίδη, τον Λάκη Παπαιωάννου και τόσους άλλους; 

Ο Ηρακλής ήταν μια από τις ομάδες που επί χρόνια χόρταινε τον κόσμο μπαλίτσα. Κι αυτό δεν είναι ανάγκη να το πει ο σκύλος. Όλοι το παραδέχονται.

Οι παλιότεροι ξέρουν καλά τι εννοούμε. Οι πιο πιτσιρικάδες σίγουρα έχουν ακούσει ή έχουν δει από βίντεο τι μπάλα έπαιζε ο Ηρακλής. Δίχως υπερβολή υπήρχαν π.χ. παναθηναϊκοί που πήγαιναν στην π.χ. Νέα Φιλαδέλφεια για να δούνε ένα ματς ΑΕΚ – Ηρακλής. Όπως, βέβαια, το ίδιο γινόταν και με οπαδούς της Ένωσης ή του Ολυμπιακού. Ο κόσμος ήθελε να απολαύσει τον Βάσια, αλλά και τους άλλους μεγάλους παίκτες στις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Δυστυχώς, από λάθη παραγοντικά και μόνο, ο Ηρακλής έφτασε φέτος να υποβιβάζεται την μια φορά στην Β’ εθνική, ύστερα στην Γ’ και τώρα στην Δ’. Ένα ακόμα πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που βλέπει επί καθημερινής βάσης κάποιες από τις βαριές φανέλες να ελαφραίνουν από αιτίες μη ποδοσφαιρικές και αγωνιστικές.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να βάλουμε ένα βιντεάκι για να απολαύσουμε ξανά και ξανά τον τεράστιο Βασίλη Χατζηπαναγή που με την φανέλα του Ηρακλή έκανε απίστευτα πράγματα. Έτσι, για να θυμηθούμε εκείνη την μεγάλη ομάδα με τους παικταράδες της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags