Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωσε νέα μέτρα ο Μητσοτάκης - Απόφαση για τα Χριστούγεννα - "Δεν θα μπαίνουν ούτε με τεστ..."
Life
| 2021-11-18 19:42:00

Ανακοίνωσε νέα μέτρα ο Μητσοτάκης - Απόφαση για τα Χριστούγεννα - "Δεν θα μπαίνουν ούτε με τεστ..."

Sportdog Team
Ανακοίνωσε νέα μέτρα ο Μητσοτάκης - Απόφαση για τα Χριστούγεννα - "Δεν θα μπαίνουν ούτε με τεστ..."

Κυλιόμενο ωράριο για τους εργαζόμενους, τα κορόιδα και οι εκκλησίες! Ο Πρωθυπουργός, στο τηλεοπτικό του μήνυμα έθεσε τους τρεις άξονες στους οποίους θα κινηθεί η κυβέρνηση το αμέσως επόμενο διάστημα για να αναχαιτιστεί το πανδημικό κύμα.

Απαντήσεις για τους χειρισμούς στο μέτωπο της πανδημίας αλλά και για τον τρόπο που θα κυλήσει η περίοδος μέχρι και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, προχώρησε  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Πρωθυπουργός, στο τηλεοπτικό του μήνυμα  έθεσε τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η κυβέρνηση το αμέσως επόμενο διάστημα για να αναχαιτιστεί το πανδημικό κύμα.

«Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας για να παρουσιάσω την πραγματική κατάσταση της πανδημίας στη χώρα μας. Να μοιραστώ τις σκέψεις μου για την έξαρση του τέταρτου κύματος που χτυπά ολόκληρη την Ευρώπη. Αλλά και να ανακοινώσω τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά από εδώ και στο εξής. Η εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα δυστυχώς επιβράδυνε τον επίλογο του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο. Όμως παντού, τώρα, το εμβόλιο δίνει τη νίκη στον άνθρωπο και όχι στην ασθένεια. Στην υγεία και όχι στον πόνο. Στην ελευθερία και όχι στους περιορισμούς. Γιατί όπου ο εμβολιασμός προχωρεί, ο ιός υποχωρεί».

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας, αλλά και στις επιδημιολογικές εξελίξεις, ενόψει των Χριστουγέννων, αναδεικνύοντας την ανάγκη να ανεβάσει περαιτέρω ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα, είτε αυτό σχετίζεται με τις πρώτες δόσεις, είτε με τις αναμνηστικές.  

Διαβάστε όλα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags