Ένας έμπειρος σεφ που έχει δοκιμάσει άπειρα πιάτα και έχει ταξιδέψει σε πολλά σημεία του κόσμου μπορεί να μας συμβουλέψει για να τα βασικά κριτήρια που πρέπει να έχουμε όταν επιλέγουμε ένα εστιατόρια για φαγητό. Ο Άντονι Μπουρντέν άνηκε σε αυτή την κατηγορία. Με τεράστια εμπειρία και πολλές παραστάσεις, μοιραζόταν συχνά μυστικά για το πού πρέπει να φάμε αλλά πού δεν πρέπει να πηγαίνουμε. Και το δεύτερο έχει πολλές φορές μεγαλύτερη σημασία. Ας δούμε τις τρεις συμβουλές που είχε δώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο financenews.gr