Facebook Pixel Ντε Νίρο-Ρόμπιν Ουίλιαμς στους πιο υποτιμημένους ρόλους της
Life
| 2024-04-22 11:59:00

Ντε Νίρο-Ρόμπιν Ουίλιαμς στους πιο υποτιμημένους ρόλους της ζωής τους!(Vid)

Sportdog Team

Ο ένας έμεινε στην συνείδηση των πιο πολλών ως ένας «κωμικός» ηθοποιός αλλά η αλήθεια είναι πως αν γίνει ένα άτυπο γκάλοπ, μάλλον για τους πιο δραματικούς ρόλους του θα τον θυμόμαστε: αναμφίβολα, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς υπήρξε η επιτομή του «θλιμμένου κλόουν».

Ο δεύτερος θα μείνει στην ιστορία ως ο τέλειος ηθοποίος για γκανγκστερικούς ρόλους αλλά μόνο για αστείο θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει το εύρος του ταλέντου του: ο λόγος για τον μεγάλο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Με δυο τέτοιους ηθοποιούς θα ήταν πολύ δύσκολο εκείνη η έτσι κι αλλιώς συγκινητική ταινία που κυκλοφόρησε το 1990, αλλά έμελε να μην κερδίσει την διαχρονικότητα σε επίπεδο δημοφιλίας που της άξιζε, να μην προκαλέσει ένα σωρό συναισθηματικές διακυμάνσεις κατά τη θέασή της. Τα «Ξυπνήματα», το συγκινητικό κοινωνικό δράμα με τον Ντε Νίρο και τον Γουίλιαμς, βασισμένο στο ομόνυμο βιβλίο που με τη σειρά του βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, είναι μια ταινία που καλό είναι όταν την παρακολουθήσεις να έχεις ένα πακέτο χαρτομάντιλα στο πλάι σου γιατί τα δάκρυά σου είναι δεδομένα.

Δείτε τη συνέχεια στο menshouse.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags