Facebook Pixel Έλληνας ιπτάμενος αναλύει τι συμβαίνει στον αέρα της Ουκρανίας!
Life
| 2022-03-20 00:29:00

Έλληνας ιπτάμενος αναλύει τι συμβαίνει στον αέρα της Ουκρανίας!

Sportdog Team
Έλληνας ιπτάμενος αναλύει τι συμβαίνει στον αέρα της Ουκρανίας!

Η στάση της Ρωσικής αεροπορίας αλλά και η Ουκρανική αεράμυνα.

Τι συμβαίνει στη πραγματικότητα στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας αναλύει ο Στέφανος Καραβίδας στον 984 του Ηρακλείου Κρήτης.

Η στάση της Ρωσικής αεροπορίας αλλά και η Ουκρανικής αεράμυνα, από την οποία αποκαλύπτεται ουσιαστικά η συμπεριφορά έναντι των μεγάλων αστικών κέντρων, με την συσσώρευση χιλιάδων αμάχων του πληθυσμού.

Ο κ. Καραβίδας τονίζει ότι σε καθαρά στρατιωτικό επίπεδο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ανάλυση , ιδίως από τον υπερπληθωρισμό εικόνων ενός άλλου πολέμου του επικοινωνιακού, που πολλές φορές «θολώνει» την ρεαλιστική αποτύπωση και τον κυνισμό στο πραγματικό πεδίο του πολέμου. Ο Στέφανος Καραβίδας, εξηγεί ακόμη την δυνατότητα και τα όρια από τους S-300 στο Ουκρανικό έδαφος, σημειώνοντας ότι αρκετά από τα πυραυλικά πλήγματα της Ρωσίας έχουν γίνει και από S-400 από το Ρωσικό έδαφος κατά της Ουκρανίας.

Ο ίδιος μιλάει και για τις γεωπολιτικές προεκτάσεις του πολέμου επί Ουκρανικού εδάφους, που όπως λέει στο βάθος οδηγούν στην αντιπαράθεση ΗΠΑ- Κίνας, όπου η θέση της Ρωσίας , παρά τα επιφαινόμενα δεν έχει κλείσει όπως εκτιμά οριστικά προς την Κινεζική στρατηγική, ενώ μιλάει και για τις αντιστοιχίες της παλλαϊκής άμυνας στο αστικό περιβάλλον της Ουκρανίας , με αστικά κέντρα για παράδειγμα της Κύπρου, ως μια μεταβλητή που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα σε ενδεχόμενους σχεδιασμούς του Τουρκικού στρατού κατοχής στο βόρειο τμήμα της Κύπρου.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags