Facebook Pixel Σκέφτονται αλλαγές στο "Πρωϊνό mou", πατώνει το Star!
Life
| 2013-10-17 16:57:00

Σκέφτονται αλλαγές στο "Πρωϊνό mou", πατώνει το Star!

Σκέφτονται αλλαγές στο "Πρωϊνό mou", πατώνει το Star!

Αν και βρισκόμαστε πολύ νωρίς στην σεζόν, μόλις στην τέταρτη μέρα προβολής των πρωϊνών εκπομπών, ωστόσο η εκπομπή του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά φαίνεται πως σταθεροποιείται στην κορυφή, ενώ αυξάνει το προβάδισμα της έναντι του "Πρωϊνού mou" στο MEGA με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Την Τετάρτη (χθες δηλαδή) η εκπομπή του MEGA σημείωσε μέση τηλεθέαση 3.4% με 24.8% και του ΑΝΤ1 έφτασε στο 4.4% με 33.4%. Στο MEGAλο κανάλι δεν κρύβουν, πλέον, τον προβληματισμό τους απ' τις τηλεθεάσεις και δεν είναι λίγοι αυτοί που συζητούν για αναγκαιότητα αλλαγών στο "Πρωϊνό mou", ώστε να αποκτηθεί η απαραίτητη δυναμική.

Συνεχίζεται, όμως, και η πτώση της τηλεθέασης της πρωϊνής εκπομπής του Star με την Πόπη Τσαπανίδου που λίγο έλειψε την Τετάρτη να βρεθεί τέταρτη. Το "ΣΚΑΙ Τώρα" του ΣΚΑΙ με την Άννα Μπουσδούκου κατάφερε να φτάσει το "Live U" του Star και να σημειώσουν την ίδια τηλεθέαση (1.2%) και το ίδιο μερίδιο (9.3%). Μέχρι στιγμής, λοιπόν, αν και τονίζουμε και πάλι πως είναι νωρίς βλέουμε μία κυριαρχία του ΑΝΤ1 και μία συνεχή πτώση του Star, αλλά και στασιμότητα του MEGA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags