Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν, όπου θα επανέλθει μετά από 5 χρόνια στη φάση των ομίλων του Champions League. Για αυτό διοίκηση και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν "κλειδώσει" τους στόχους και ένας εξ αυτών έρχεται για υπογραφές.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ο Ρεμί Καμπελά απόψε ή την Τρίτη (29/04) έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους Ερυθρόλευκους, με τον 35χρονο Γάλλο να αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον αυτές έχουν θετική έκβαση, θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο πολύπειρος άσος είχε μείνει εκτός αποστολής από το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος της Λιλ κόντρα στην Ανζέ και προτίμησε να βρεθεί σε συναυλία του φίλου του Ζουλ (Γάλλος ράπερ) και να ανέβει στην σκηνή για να τραγουδήσει μαζί του.