Facebook Pixel Masterchef: Μεγάλη αποκάλυψη για Τζιοβάνι - Λύθηκε το μυστήριο για το Masterchef - Χαμός με το… σαμποτάζ!
Life
| 2021-06-02 23:56:00

Μεγάλη αποκάλυψη για Τζιοβάνι - Λύθηκε το μυστήριο για το Masterchef - Χαμός με το… σαμποτάζ!

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη για Τζιοβάνι - Λύθηκε το μυστήριο για το Masterchef - Χαμός με το… σαμποτάζ!

Γιατί βρέθηκε ο Ιταλός μάγειρας στο σπίτι και για ποιο λόγο τον... αποθέωσε το κοινό του ριάλιτι μαγειρικής στο twitter. Υπήρχε τελικά εξήγηση που τον είδαμε να μπαίνει και πάλι στο σπίτι.

Masterchef: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την Τρίτη το βράδυ το πρώτο μέρος του τελικού στο ριάλιτι μαγειρικής, όπου κοντράρονται για το μεγάλο έπαθλο η Μαργαρίτα και Διονύσης.

Το επεισόδιο είχε μάλιστα και μία μεγάλη έκπληξη, καθώς επέστρεψαν τέσσερις παλιοί παίκτες, η Μαρίνα, ο Τζιοβάνι, ο Αλέξανδρος και ο Παύλος, που βοήθησαν τους δύο φιναλίστ στην τελευταία ομαδική του Masterchef.

 

Δείτε επεισόδια και highlights του MasterChef ΕΔΩ

 

Βέβαια, με την εμφάνιση των συγκεκριμένων παικτών υπήρξαν πάρα πολλές απορίες, καθώς ο αγαπητός Τζιοβάνι κανονικά δεν θα… έπρεπε να βρίσκεται στην τετράδα των επιστροφών, αφού είχε αποχωρήσει νωρίτερα. Οι κριτές δεν μας έδωσαν κάποια πειστική εξήγηση γιατί γύρισε ο Ιταλός και όχι ο Ιωάννης, ωστόσο όπως μάθαμε σε αυτή την επιλογή δεν μέτρησε μόνο το… γκελ που κάνει στον κόσμο.

Ο «Τζιο», σε αντίθεση με τον Ιωάννη που ήταν στους παίκτες που έφυγαν και ξαναγύρισαν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε καλύτερη στατιστική συνολικά και για αυτό βρέθηκε στους… τέσσερις βοηθούς. Πάντως η παρουσία φάνηκε να αρέσει πάρα πολύ στα social media και μάλιστα κάποιοι τον αποθέωσαν διπλά που ουσιαστικά από δικό του λάθος στο πιάτο, ο Διονύσης βρέθηκε έναν βαθμό πίσω από τη Μαργαρίτα στην πρώτη δοκιμασία.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο twitter για Κουτσόπουλo- "Πλακώθηκαν οι κριτές του Masterchef"- Τι έπιασε η κάμερα (ΦΩΤΟ)

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags