Facebook Pixel Masterchef: Γι’ αυτό δεν πήγε ο Τζιοβάνι στον τελικό - Η φωτογραφία αποκάλυψη - Έκπληξη την Τετάρτη
Life
| 2021-06-08 22:52:00

Masterchef: Γι’ αυτό δεν πήγε ο Τζιοβάνι στον τελικό - Η φωτογραφία αποκάλυψη - Έκπληξη την Τετάρτη

Sportdog Team
Masterchef: Γι’ αυτό δεν πήγε ο Τζιοβάνι στον τελικό - Η φωτογραφία αποκάλυψη - Έκπληξη την Τετάρτη

Χαμός στα social για την απουσία του Ιταλού και του "Τζαμάλ". Οι δυο τους ήταν οι μοναδικοί παίκτες από το ριάλιτι μαγειρικοί που δεν βρέθηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο και στην τελική δοκιμασία των δύο φιναλίστ.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef φτάνει στο τέλος του την Τετάρτη το βράδυ και την Τρίτη είδαμε την τέταρτη φάση του, όπου Διονύσης Σαρακίνης και Μαργαρίτα Νικολαΐδη έπρεπε να φέρουν εις πέρας ίσως το πιο δύσκολο και απαιτητικό μέρος, μιας και είναι ήταν μία μαραθώνια δοκιμασία τριών ωρών.

Στα… ωραία της βραδιάς όμως ήταν όμως η παρουσία των γονιών του Διονύση, της μητέρας της Μαργαρίτας και του… περιβόητου Χρήστου, του συντρόφου της. Επίσης, στη διάσημη κουζίνα του διαγωνισμού επέστρεψαν οι παλιοί παίκτες που είχαν αποχωρήσει και ήρθαν για να εμψυχώσουν τους δύο φιναλίστ.

Από την ομάδα των «παλιών παικτών» όμως απουσίαζαν δύο πολύ αγαπημένα στο τηλεοπτικό κοινό πρόσωπα, ο Παναγιώτης Τζαμαλής και ο Τζιοβάνι. Κι αν για τον πρώτο δεν υπάρχει κάποια ακόμα κάποια εξήγηση, ο δεύτερος ήταν δικαιολογημένος. Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω από την παρουσία του το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό του Star, ο Ιταλός μάγειρας έχει… τρελή δουλειά στο μαγαζί του στη Ρόδο και δεν γινόταν να απουσιάσει.

Θυμίζουμε ότι το επεισόδιο έχει γυριστεί εδώ και μέρες και Live θα είναι μόνο το τελευταίο μισάωρο το βράδυ της Τετάρτης, όπου θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή. Εκεί λοιπόν θα γίνει η ανατροπή και ο Τζιοβάνι θα είναι κανονικά στο πλατό για να στηρίξει την αγαπημένη του Μαργαρίτα. Μάλιστα, είναι ήδη στην Αθήνα εδώ και δύο ημέρες και ανυπομωνεί όπως δήλωσε στα social για τον τελικό!

Δείτε το βίντεο και μετά τη σχετική φωτογραφία :


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η άγνωστη κόντρα Άκη Πετρετζίκη με τους κριτές του Masterchef - Για μία γυναίκα και μία χούφτα ευρώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags