Facebook Pixel Masterchef - Masterchef All Star: Έρχεται το Masterchef All Star - Απόφαση ΣΟΚ από την παραγωγή - "Έκοψαν" κορυφαία ονόματα!
Life
| 2021-07-24 16:43:00

Έρχεται το Masterchef All Star - Απόφαση ΣΟΚ από την παραγωγή - "Έκοψαν" κορυφαία ονόματα!

Sportdog Team
Έρχεται το Masterchef All Star - Απόφαση ΣΟΚ από την παραγωγή - "Έκοψαν" κορυφαία ονόματα!

Το ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει με ένα πολύ δυνατό ρόστερ, όμως δεν φαντάζεστε ποιοι θα λείπουν. Πρόκειται για μία εξέλιξη που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση στο κοινό, ίσως και πτώση στα νούμερα...

Masterchef - Masterchef All Star: Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον! Τα ριάλιτι θα είναι πολλά περισσότερα αλλά δύο είναι αυτά που θα μας ταρακουνήσουν! Το MasterChef και το Survivor, όπου όπως όλα δείχνουν και τα δύο ριάλιτι θα είναι All Star.

Για το Survivor σας το έχουμε γράψει πολλές φορές, τώρα όμως έσκασε και η διαρροή για το ριάλιτι μαγειρικής η οποία αναφέρει ότι και στο Star σκέφτονται να φέρουν φέτος ένα All Star MasterChef το οποίο όμως θα έχει μια ιδιαιτερότητα.

MasterChef All Star στα σκαριά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η παραγωγή του Star θέλει να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου με ένα διαφορετικό MasterChef το οποίο θα είναι All Star στο οποίο όμως δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος κανένας απο τους νικητές των προηγούμενων κύκλων.

Έτσι όσοι θέλατε να ξαναδείτε την Μαργαρίτα, τον Βαρθαλίτη, αλλά και τους Λάμπρο Βακιάρο, Τιμολέων Διαμαντή , Μανώλη Σαρρή ή ακόμα και τον Άκη Πετρετζίκη δυστυχώς θα στεναχωρηθείτε αφού γι’ αυτούς δεν προβλέπεται συμμετοχή ως παίκτες, αλλά μόνο ως καλεσμένοι!

Δεν μιλάμε όμως μόνο για μια ιδέα ή για απλή σκέψη, αφού ήδη το συζητούν ακόμα και οι πρώην νικητές οι οποίοι φαίνεται ότι κάτι γνωρίζουν!

Πηγή: tvfreaks.gr

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Νικητής του Masterchef "μπαίνει" σε άλλο μεγάλο ριάλιτι - Πρόταση βόμβα και σε Καραγκούνη (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags