Συνταγές μοντέρνες και funky, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 04 και την Κυριακή 05 Δεκεμβρίου, στις 16:40.
Κροκέτες με αχλάδι και μπέικον, ένα ορεκτικό που μπορεί εύκολα κανείς να συναντήσει σε ένα gourmet εστιατόριο, αποτελεί το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού, το οποίο σερβίρει με ρόκα και sweet chili sauce. Το πιο νόστιμο κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδα και μέλι είναι το κυρίως πιάτο που ακολουθεί. Για επιδόρπιο προτείνει muffins με κρέμα κάστανο, ένα πολύ ιδιαίτερο γλυκάκι, με ξεχωριστή γεύση.
Την Κυριακή 05 Δεκεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, με γερμανικό αέρα.
Corn dogs με καπνιστό τόνο και σάλτσα ταρτάρ, ένα ορεκτικό πολύ ιδιαίτερο, funky αλλά και εκλεπτυσμένο, ανοίγει το μενού της Κυριακής. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης επιλέγει ένα σνίτσελ γαλοπούλας με σαλάτα, ένα φαγητό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, πεντανόστιμο, αρωματικό και εύκολο στην παρασκευή του. Για γλυκό φτιάχνει κάτι πολύ εντυπωσιακό, μπισκότα χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα οποία είναι μοναδικά και, αν και έχουν διαδικασία, αυτή είναι πολύ απολαυστική για την οικογένεια.