Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στα social media με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας πως έπεσε θύμα βιασμού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δέχτηκε πολλά σχόλια για τη στάση του στην υπόθεση και τη φιλία του με ένα άτομο το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση, χωρίς όμως να έχει κάποια σχέση.

Ο γνωστός influencer βρέθηκε στο στόχαστρο χρηστών του Twitter εξαιτίας αναρτήσεων που είχε κάνει στο παρελθόν και κυρίως εξαιτίας κάποιων likes σε σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Σε συνέχεια αυτών κατέβηκε από το προφίλ του ο διαγωνισμός από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο με δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Μετά από τα παραπάνω δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Ο ίδιος μέσω συνεχόμενων αναρτήσεων τις τελευταίες ημέρες… στόχευσε εναντίον όσων βρέθηκαν εναντίον του, όμως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με ένα μόνο post του έδωσε την καλύτερη απάντηση!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέβασε ένα μικρό βίντεο 20 δευτερολέπτων και σχολίασε Influencer από τα Lidl.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Η... καρφάρα Τριανταφυλλόπουλου σε Χατζηνικολάου για την υπόθεση βιασμού - "Έμαθα ότι ξέχασες..."

Ο Μάκης Τρινταφυλλόπουλος είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γιωργίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι ο δημοσιογράφος στον οποίο μίλησε αποκλειστικά για όσα έγιναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο και φυσικά αποκάλυψε για πρώτη φορά και το πρόσωπό της.

Η συνέντευξη "έπαιξε" σε όλα τα Μέσα στην Ελλάδα, σε τηλεόραση, ιστοσελίδες και εφημερίδες και προφανώς όλοι ανέφεραν την πηγή και το zougla.gr που ήταν και το σάιτ στο οποίο μίλησε.

Το θέμα κυριάρχησε και τα δελτία ειδήσεων, με τον Τριανταφυλλόπουλου να... καταγγέλει σήμερα πως στον ΑΝΤ1 δεν ανέφεραν ούτε πηγή ούτε το όνομα του δημσιογράφου. Μάλιστα, επιτέθηκε για αυτό τον λόγο σήμερα στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ωστόσο τον διέψευσε κατηγορηματικά!

Ιδού ο διάλογός τους:



Η κόντρα των δύο δημοσιογράφων δεν είναι τωρινή και πρόσφατα είχαμε ένα ακόμα... χοντρό επεισόδιο μεταξύ τους!


Ξέσπασε "πόλεμος" ανάμεσα σε Τριανταφυλλόπουλο και Χατζηνικολάου - Το επίμαχο πρωτοσέλιδο (ΦΩΤΟ)
 

Ένας νέος και πολύ… μεγάλος πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Με αφορμή ρεπορτάζ της REAL NEWS, ο πρώτος έκανε ένα πολύ επιθετικό tweet με απίστευτους χαρακτηρισμούς, εναντίον του διευθυντή και εκδότης της εφημερίδας.

«Δημοσιογραφικό ρεζιλίκι από την Real. Ταυτίζει έντεχνα τους πολίτες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν με μια δράκα ακροδεξιών οι οποίοι ακολουθούν συμπεριφορές χρυσαυγητών. Έτσι συμβαίνει συνήθως. Όταν στριμώχνεσαι οικονομικά να ακολουθείς άνωθεν οδηγίες.Θλιβερό!»

Τα παραπάνω γράφει σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Δείτε τι έγραψε και το σχετικό ρεπορτάζ: