Μία ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Ηλίας Παπανικολάου, στην εκπομπή «Leaders», στις 17 Οκτωβρίου 2022. Αντί αποφώνησης, ο παρουσιαστής της εκπομπής και διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR αφιέρωσε μερικά λόγια για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, έναν άνθρωπο που είχε φιλοξενήσει πριν μερικά χρόνια.

«Μας άφησε όλους άφωνους με το ήθος του, αν και δεν συμφωνούσαμε πολιτικά. Μας τίμησε με εκείνη τη συνέντευξη, αγαπούσε τους ανθρώπους, αγαπούσε τους μετανάστες, τα έλεγε μέσα από την καρδιά του, όλα αυτά.

Δεν είναι ανάγκη να σας πω τί ένιωσα και αν ένιωσα κάτι, μαθαίνοντας την είδηση για τον χαμό του. Δεν μπορώ να πω πολλά για έναν άνθρωπο, ο οποίος άφησε ένα τέτοιο αποτύπωμα, περισσότερο τί δύναμη μας έδωσε με το “αντίο” του. Ήταν ένας άνθρωπος που αντιμετώπισε τον θάνατο, κοιτώντας τον στα μάτια. Εκείνη τη στιγμή όλοι κάνουμε προτεραιοποίηση. Μα με τι μπούρδες ασχολούμαι, με ποιά πράγματα στενοχωριέμαι. Ποιές μάχες δίνω που δεν θα έπρεπε; Εγώ τον ευχαριστώ γι'αυτό το μάθημα ζωής που μας έκανε φεύγοντας.

Θα συμμετάσχω με όλη μου την καρδιά σε αυτήν τη δημοπρασία που γίνεται για τα μετάλλιά του, για να βοηθηθούν οι άνθρωποι που ο ίδιος επέλεξε. Παρακαλώ πολύ όμως, τα μετάλλια να επιστραφούν στην οικογένεια. Ας είναι μία εικονική δημοπρασία. Ας συγκεντρωθούν τα ποσά που χρειάζονται και τα μετάλλια που είναι, όχι από ασήμι, αλλά από ιδρώτα, πόνο και δάκρυα, έχουν και λίγο ελληνικό χρώμα μέσα τους, παρακαλώ πολύ να είναι εκεί στην οικογένεια για να το θαυμάζουν τα παιδιά του», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου.

Δείτε το απόσπασμα: 

«Leaders» κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο StarX!

Η διαδικτυακή εκπομπή «Leaders» μας ενημερώνει, κάθε Δευτέρα στις 21:00, για όλες τις πολιτικές, τις διεθνείς και τις οικονομικές εξελίξεις με την βοήθεια κορυφαίων ειδικών. Η μακροβιότερη εκπομπή στο διαδίκτυο, συνεχίζει για έκτη σεζόν, μάλιστα από φέτος με αγγλικούς υπότιτλους και ανανεωμένη λίστα καλεσμένων.

Στην παρουσίαση και στην επιμέλεια, ο Διευθυντής Σύνταξης Ειδήσεων του Star  Ηλίας Παπανικολάου.

Στην εκπομπή της Δευτέρας 17.10 .2022, ο  Διδάκτωρ του  Πανεπιστημίου της Γενεύης και  Λυκειάρχης της Ιονίου Σχολής Μελέτης Η. Μελετόπουλος ανέλυσε την κρίση ταυτότητας των Τούρκων και από πού αυτή  πηγάζει, το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου με τη χώρα μας τι επιπτώσεις θα έχει για την Τουρκία,  καθώς και ποια είναι η διαχρονική στάση της Ευρώπης έναντι των γειτόνων μας. 

Παρακολουθήστε όλες τις web exclusive εκπομπές του StarX στο www.starx.gr  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starx.