Facebook Pixel Survivor: Πασίγνωστος παίκτης του Survivor υπέγραψε το συμβόλαιο στην τουαλέτα του αεροδρομίου (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-12-21 09:40:00

Πασίγνωστος παίκτης του Survivor υπέγραψε το συμβόλαιο στην τουαλέτα του αεροδρομίου (BINTEO)

Sportdog Team
Πασίγνωστος παίκτης του Survivor υπέγραψε το συμβόλαιο στην τουαλέτα του αεροδρομίου (BINTEO)

Απίστευτο σκηνικό λίγες ώρες πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς μελετούσε τους όρους του Ατζούν μέχρι και την τελευταία ώρα...

Τα 11 πρώτα ονόματα των παικτών που θα δούμε στο Survivor All Star ανακοινωθήκαν μέσα από τα trailer που προβάλλονται ήδη από τον ΣΚΑΪ!

Όμως μάθαμε από το Πρωινό ότι μόνο τέσσερις παίκτες έχουν υπογράψει το τελικό συμβόλαιο το οποίο είναι 34 σελίδες.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Σάκη Κατσούλη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έχουν υπογράψει ένα προσύμφωνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους προηγουμένους κύκλους του Survivor πολλοί παίκτες υπέγραψαν το τελικό συμβόλαιο στο αεροδρόμιο, όπως συνέβη με τον Αλέξη Παππά!

Μάλιστα υπάρχει ένας όρος στο τελικό συμβόλαιο που σίγουρα θα φέρει την ανατροπή. Ποιος είναι αυτός; Ότι οι παίκτες δεν έχουν το δικαίωμα να… φύγουν οικειοθελώς μόνο αν το πει ο γιατρός ότι πρέπει να αποχωρήσουν από το παιχνίδι λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ο Λιανός επιβεβαίωσε την απόλυτη ανατροπή στο Survivor - Νέο μεγάλο φαβορί για νικητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Λιανός καλεσμένος στο κανάλι του Fipster έκανε αποκαλύψεις στη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια» σχετικά με τους παίκτες του «All Star Survivor» και τις εκπλήξεις που θα δούμε.

Ο Γιώργος Λιανός σε ερώτηση που του έκανε ο Φίλιππος Ιωάννου για το αν υπάρχουν παίκτες που θα πάνε στο «All Star Survivor» αλλά δεν έχουν ακουστεί σε κανένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ είπε:

«Ναι υπάρχουν και είναι πολύ καλοί σε χρόνους. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε εκπλήξεις από παίκτες που δεν περιμένουμε, οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή προετοιμασία τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα. Έχουν περάσει πάνω από φαβορί. Νομίζω θα έχουμε πολλά underdogs που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα μιλήσουν πολύ που δεν έχουν μιλήσει ποτέ».

Μάλιστα, στο σημείο αυτό ανέφερε με νόημα ότι περιμένει πάρα πολλά από τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ μετέφερε την έκπληξή του από όσα είδε από τον Τριαντάφυλλο από τις δοκιμασίες που έγιναν στην Αθήνα μεταξύ των παικτών! Δύο ονόματα που ουδείς πιστεύει ότι θα ξεχωρίσουν αγωνιστικά κι όμως ετοιμάζονται για τη μεγάλη ανατροπή…

Επίσης ο παρουσιαστής απαντώντας διπλωματικά σε ερώτηση που του έγινε για τους παίκτες του Survivor που δεν θα ήθελε να ξαναδεί, είπε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Τριαντάφυλλος είναι αρκετά οξύθυμοι και μάλιστα, είπε, «δεν έβαζαν γλώσσα μέσα τους στα συμβούλια».


Δείτε όσα είπε μετά το 24.40: 

 

Αποκάλυψη από Λιανό για Σοϊλέδη-Σοφιάννα - "Ήθελε να το κόψει η παραγωγή" - Τι έγινε στο Survivor!

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να μην βρίσκεται σε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα, ωστόσο… τρέχει συνεχώς, καθώς ετοιμάζεται για τον γάμο του με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε και μία συζήτηση και για το Survivor All Star.

Άλλωστε, ήταν από τους πρωταγωνιστές στον τελευταίο κύκλο, καθώς μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο αφού οι τηλεθεατές επέλεξαν στον τελικό τον Στάθη Σχίζα, ωστόσο αθλητικά ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού.

Ο Σοϊλέδης πάντως είχε απασχολήσει και για άλλους λόγους το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όσο ήταν στο νησί είχε εμπλακεί σε κάποιους καυγάδες, είχε τιμωρηθεί για κάποιες… παρανομίες (είχε βρει κινητό και είχε επικοινωνήσει με Ελλάδα), ενώ υπήρξε και τεράστια φημολογία για τη σχέση του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Τα δύο παιδιά έκαναν παρέα στον Άγιο Δομίνικο και κάποιοι από τους συμπαίκτες τους On camera άφηναν υπονοούμενα για… ερωτισμό στον αέρα. Αμφότεροι είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά το γεγονός, ενώ πλέον δεν κάνουν ούτε παρέα.

Ο Γιώργος Λιανός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι του Fipster στο Youtube, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και αποκάλυψε κάποια νέα στοιχεία. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε δύσκολες καταστάσεις που έχει ζήσει μέσα στο παιχνίδι και σχολίασε πως πέρυσι, όταν κυκλοφόρησε η σχετική φημολογία για Σοφιάννα και Σοϊλέδη, η απόφαση της παραγωγής ήταν να μην δείξουν κάτι στο κοινό, καθώς θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη ζωή των δύο παιδιών εκτός ριάλιτι.

«Υπήρχε μία φημολογία ότι και καλά κάτι τρέχει. Αυτό θα επηρέαζε τη ζωής τους έξω. Υπήρχαν παίκτες που το δήλωναν στην κάμερα, ενώ ξέραμε ότι ο Άρης έχει έξω την Αντωνά και είναι καλά και πηγαίνουν για γάμο. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα, όμως όταν βγαίνουν παίκτες και το λένε και προσπαθούν να χρίσουν ένα στόρι, είσαι αναγκασμένος να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Είναι μία λεπτή γραμμή»…

Δείτε όσα είπε μετά το 21ο λεπτό:


Χαμός με την πιτσιρίκα του Survivor - Η γυμνάστρια επιστρέφει για να... τρελάνει κόσμο στην παραλία!

Ένα απο τα κορίτσια που ξεχώρισαν μέσα στο Survivor ήταν και η Ροδάνθη Καπαρού την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και την δεύτερη σεζόν προβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Η όμορφη Ροδάνθη όταν έλαβε μέρος βρέθηκε στην μπλε ομάδα των Μαχητών και παρόλο που ήταν αρκετά αδύναμη, έμεινε για αρκετό διάστημα στο παιχνίδι.

Για όσους δεν το γνωρίζετε η Ροδάνθη είναι προπονήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και διαθέτει εξαιρετική ευλυγισία, ενώ σίγουρα θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει ως το «κορίτσι λάστιχο».

Έχει σπουδάσει στην Γυμναστική Ακαδημία και παρόλο που στο Survivor δεν ήταν από τις πιο γρήγορες και δυνατές παίκτριες, ο κόσμος την στήριζε αρκετά.

Η όμορφη παίκτρια έχει μια παιδική αθωότητα, που όμως πίσω της κρύβει μια γυναίκα, ικανή να σαγηνεύσει τον οποιοδήποτε.

 

 

Ενόψει του Survivor All Star, συνεχίζονται τα ιατρικά τεστ των παικτών με την Ροδάνθη Καπαρού να περνάει από τα ιατρικά τεστ.

Δείτε το βίντεο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags