Facebook Pixel Survivor All Star: Ο επόμενος που πάει Survivor - Κάνει άνω κάτω τον Άγιο Δομίνικο - Το επιβεβαίωσε ο Τριαντάφυλλος!
Life
| 2023-02-28 07:46:00

Ο επόμενος που πάει Survivor - Κάνει άνω κάτω τον Άγιο Δομίνικο - Το επιβεβαίωσε ο Τριαντάφυλλος!

Sportdog Team
Ο επόμενος που πάει Survivor - Κάνει άνω κάτω τον Άγιο Δομίνικο - Το επιβεβαίωσε ο Τριαντάφυλλος!

Τρομερή κίνηση από τον Ατζούν, ο οποίος αφού έβαλε Πηλίδη και Μαυρίδη για να βοηθήσουν αγωνιστικά τις δύο ομάδες, στέλνει στο νησί κι έναν παίκτη για να δημιουργήσει ίντριγκα, τσακωμούς και τηλεθέαση...

Πολλοί πλέον μιλούν για καθαρά σκηνοθετημένο προϊόν. Με σενάριο, χαρτάκια και ρόλους...

Αλλοι, πάλι, απορούν, αν πραγματικά παρακολουθούν ένα Survivor All Star, ή πρόκειται για μια σαπουνόπερα.

Είναι αρκετοί αυτοί που πλέον δικαιώνουν τον Ντάνο -κατά κόσμο Γιώργο Αγγελόπουλο- αλλά και τον Τριαντάφυλλο, για την απόφασή τους να μην μπουν ποτέ στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα έως τώρα γεγονότα πιστοποιούν πως υπάρχει σχέδιο από την πλευρά της παραγωγής για την κορύφωση της ίντριγκας.

Η Καρολίνα ερωτεύτηκε τον Μάριο και ενώ ήταν φαβορί για αποχώρηση παρέμεινε στο ριάλιτι, ο Μάριος την άδειασε, η Ελευθερία Ελευθερίου ενώ είχε συμφωνήσει από τον Δεκέμβριο έπρεπε να μπει στο παιχνίδι μετά το σίριαλ του Μάριου με την Καρολίνα και πλέον τα στοιχήματα στο Twitter για το τι ακολουθεί δίνουν και παίρνουν. Είναι πια αρκετά προβλέψιμο το σενάριο. Ξεκίνημα με μια περίοδο ξεκατινιάσματος και έντασης ανάμεσα σε Ελευθερία και Μάριο, με τον Μαρτίκα... να ρίχνει λάδι στη φωτιά και μετά τι;

Το πρώτο σενάριο θέλει το ζευγάρι να έρχεται και πάλι κοντά, κάτι που αντιλαμβάνεστε πως αν συμβεί θα προκαλέσει ουκ ολίγα... εγκεφαλικά στην Καρολίνα.

Το δεύτερο σενάριο όπως διαβάσαμε στο Dokari.gr θέλει τον Αλέξη Παππά να μπαίνει στο τελευταίο γκρουπ στο Survivor All Star και κάπου εκεί, αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα επιβεβαιωθεί απόλυτα η τότε πληροφορία που ήθελε τον Παππά να θέτει βέτο προς την παραγωγή πως θα έμπαινε στο παιχνίδι μόνο αν γινόταν δεκτός ο όρος του να εμφανιστεί στο τέλος του Φλεβάρη.

Ο Ατζούν επιχειρεί εδώ και 10 μέρες να κλείσει δύο μεγάλες συμφωνίες με παίκτες που θα συζητηθούν, μετά τον Γιώργο Πηλίδη και Νικόλ Μαυρίδη, αφού αυτές οι συμμετοχές είναι ήδη δεδομένες για την παραγωγή.

Λέτε, λοιπόν, να γίνει το μεγάλο μπαμ και να δούμε στον Αγιο Δομίνικο τον Αλέξη Παππά στην ομάδα των Διασήμων; Ο Τριαντάφυλλος πάντως σε σχετική ερώτηση το Σαββατοκύριακο, δεν το διέψευσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ, αλλά τόνισε πως αν και όταν γίνει, αυτός θα πανηγυρίζει στο σαλόνι του!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 2.30'':

 

 
Σάλος με διάσημη παίκτρια Survivor σε νυχτερινή έξοδο - Φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο, χωρίς σουτιέν!

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποφάσισε πέρυσι να αφήσει για λίγο τα ρινγκ και να “μεταφερθεί” στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο απαιτητικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor! Και από την πρώτη μέρα κατάφερε να τραβήξει τα “βλέμματα’ καθώς διαθέτει ένα σώμα το οποίο θα μπορούσε να είναι από… “άλλο πλανήτη”.

Η πρωταθλήτρια του κικ μπόξινγκ, θέλησε να δοκιμάσει τα όρια της και την αντοχή της στο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης. Η "Διάσημη" αγωνίστρια του Survivor, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στο Instagram αλλά και στα μικροσκοπικά μαγιό, καθώς στις περισσότερες αναρτήσεις της φορά ότι πιο απλό και μικρούλι και δείχνει στον κόσμο το εξαιρετικά γραμμωμένο σώμα της.

Μετά την εξοδό της πάντως από το παιχνίδι, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπως με το τελευταίο της... χτύπημα από νυχτερινή έξοδο, όπου φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα.

Απολαύστε την!

 

Το απόλυτο φαβορί για τις 100.000 - Η τελική 4αδα στο Survivor - Έκπληξη με γυναίκα των Μαχητών

Πλούσια δράση στο φετινό Survivor. Με ανατροπές και ίντριγκες. Αν δούμε την δνυαμική των δύο ομάδων τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει. Υπάρχει η ισορροπία που δεν είχαμε εξ αρχής.

Πάμε τώρα στις αποδόσεις για νικητή survivor: Στην πρώτη θέση και μεγάλα φαβορί είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Γκότσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ενώ λίγη παραπάνω απόδοση βρίσκουμε για τον Στάθη Σχίζα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο από την πλευρά των αντρών. Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, που έχει και το ρεύμα του τηλεοπτικού κοινού.

Όσο για τη γυναίκα που αυτή τη στιγμή έχει τη χαμηλώτερη απόδοση,  και θεωρείται φαβορί, είναι η εκπληκτική  Στέλλα Ανδρεάδου, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή στη δεύτερη θέση. Με την Μαριαλένα να δείχνει πως δεν έχει την συμπάθεια του κοινού…

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι στο Survivor - Ξηλώθηκε ο Ατζούν για Δαλάκα, Σπυροπούλου - Τζάμπα το All Star

Τα -διόλου ευκαταφρόνητα- ποσά που θα πάρουν φέτος οι παίκτες δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο τα μυθικά ποσά παλαιότερων ετών!

Κάθε πέρυσι και καλύτερα», λέει ο λαός και μάλλον έχει δίκιο αφού όσοι πέρασαν από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης μέχρι και την προηγούμενη σεζόν, γέμισαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς με αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αντίθετα, φέτος οι «Survivor», παρόλο που θεωρητικά είναι οι καλύτεροι που πέρασαν ποτέ από τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα νιώσουν ιδιαίτερα πλούσιοι μετά το πέρας του παιχνιδιού. Και μη νομίζετε πως υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια με βάση τα οποία αποφασίζει η παραγωγή του προγράμματος αν πρέπει να δώσει περισσότερα χρήματα. Όλα εξαρτώνται από τη συνεννόηση που κάνει κάθε παίκτης μεμονωμένα αλλά και από το πόσο θα τον θέλει ο Mr Survivor.

Ο Σχίζας με τα 10.000 και τα ποσά στο φετινό Survivor All Star

Όπως έχει γίνει γνωστό, φέτος οι παίκτες, άσχετα από το ποια ομάδα βρίσκονται ή τις επιδόσεις τους στους αγώνες μάχης, παίρνουν από 5.000 έως 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Καθόλου μικρό το χρηματικό ποσό αν σκεφτεί κανείς πως τις παλαιότερες σεζόν οι μαχητές έπαιρναν συνολικά έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Αξίζει να αναφερθεί πως τις 8.000 ευρώ προσεγγίζουν κυρίως οι νικητές των παλαιότερων ετών, ενώ γύρω στα 6.000 με 6.500 παίρνουν τα πολύ γνωστά ονόματα του ριάλιτι. Φωτεινή εξαίρεση σε όλα τα παραπάνω είναι ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος έχει κάνει ειδική συμφωνία με τους ανθρώπους της παραγωγής και λαμβάνει για κάθε εβδομάδα που μένει στο παιχνίδι, 10.000 ευρώ.

Ο παραγωγός του πρότζεκτ που και φέτος σημειώνει επιτυχία, τόνισε λίγο καιρό πριν ξεκινήσει το «Survivor all star» σε συνέντευξη του πως «δεν μιλάω για χρήματα, δεν εμπλέκομαι με αυτό το κομμάτι. Όλοι αξίζουν παραπάνω αλλά μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε 26 παίκτες και όλοι θα έχουν ενιαίο εισόδημα». Και μπορεί εκείνος να κρατά τα χαρτιά του κλειστά, ωστόσο οι παίκτες πάντα αποκαλύπτουν το τελικό ποσό που έλαβαν. Οπότε, περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς…

Η αποκάλυψη για τους πιο ακριβοπληρωμένους Survivors

Ποιοι ήταν όμως οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στην ιστορία του ελληνικού survivor; Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό Tv24 και τρίβαμε τα μάτια μας.

Δείτε ποιοι είναι οι παίκτες εκείνοι που έλαβαν τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο ριάλιτι επιβίωσης:

Τα 12 χιλιάρικα της Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα σύμφωνα με το TV24 είχε συμφωνία για 12.000 ευρώ την εβδομάδα.

10.000 ευρώ την εβδομάδα για την Σπυροπούλου

10.000 ευρώ και για την Κάτια Ταραμπάνκο

Σοϊλέδης με 8.000 ευρώ

Στα 8.000 ευρώ και ο Βαλάντης

Στα 6.500 συναντάμε τον εκρηκτικό Τριαντάφυλλο

Θανάσης Βισκαδουράκης: 6.500 ευρώ την εβδομάδα

6.000 ευρώ την εβδομάδα για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags