Facebook Pixel Survivor: Ανοίγει η πλατφόρμα συμμετοχής για τους Μαχητές
Life
| 2023-09-05 07:38:00

Το νέο trailer του Survivor, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Οι 5 πρώτοι διάσημοι και ο... μεγάλος πόθος του Ατζούν

Sportdog Team
Το νέο trailer του Survivor, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Οι 5 πρώτοι διάσημοι και ο... μεγάλος πόθος του Ατζούν

Ανοίγει η πλατφόρμα για τους Μαχητές, που δεν θα είναι γνωστοί φέτος, ενώ η αντίπαλη ομάδα θα αποτελείται από παίκτες που έχουμε ξαναδεί στον Άγιο Δομίνικο. Ήδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις!

Όπως ήδη γνωρίζεται ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν έχουν πάρει την απόφαση να δούμε ένα κανονικό Survivor το 2024 και όχι ένα Survivor All Star! Πως θα γίνει αυτό και τι θα γίνει με τις δηλώσεις συμμετοχής;

Ο Ατζούν μπορεί να ήθελε ένα Survivor All Star 2, στον ΣΚΑΪ όμως εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, αφού το τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορεί να ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες για το κανάλι, αλλά και την εταιρία παραγωγής, αλλά τελικά όλοι είδαμε ότι δεν τα πήγε και όπως θα περίμεναν κάποιοι.

Αν τελικά το κανάλι και ο Τούρκος παραγωγός τα συμφωνήσουν, στα τέλη του Σεπτέμβρη θα βγει και το trailer για την δήλωση συμμετοχής στο Survivor 2024, που θα αφορά μονάχα τους Μαχητές.

Η νέα μορφή που θα έχει το Survivor 2024

Οι έως τώρα συζητήσεις μιλάνε για ένα Survivor 2024, το οποίο θα έχει Διάσημους και Μαχητές. Στην ομάδα των Μαχητών τα πράγματα είναι πολύ απλά. Νέοι άντρες και γυναίκες θα δηλώσουν συμμετοχή στο τηλεοπτικό ριάλιτι και μετά απο οντισιόν θα μπουν στην λίστα της παραγωγής.

Στην ομάδα των Διασήμων τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Δεν μιλάμε για 100% νέους διάσημους παίκτες, αλλά μια μίξη νέων, άφθαρτων ατόμων και παλιών παικτών του Survivor.

Ήδη όπως έχει διαρρεύσει, στο νέο Survivor έχουν συμφωνήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Τριαντάφυλλος, η κορυφαία κατά πολλούς παίκτρια του 2022 Μαίη Εμμανουηλίδου, ενώ αναμένεται να δούμε ξανά τους Άρη Σοϊλέδη και του Στάθη Σχίζα.

Ποια τα νέα ονόματα που θέλει ο Ατζούν στο νέο Survivor;

Πρώτη και καλύτερη είναι φυσικά η influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την οποία μάλιστα οι διαρροές μιλάνε για ταξίδι συμφωνίας με τον Ατζούν στην Τουρκία. Μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θα ήταν ένα ιδανικό πρόσωπο για τον Τούρκο παραγωγό για να προκαλέσει τόσο με την εντυπωσιακή της εμφάνισή, όσο και με τον τρόπο που θα αντιδράσει αν τελικά μπει μέσα και ο Στάθης Σχίζας.

Βέβαια το μεγαλύτερο όφελος που θα έχει το ριάλιτι επιβίωσης απο την influencer και επιχειρηματία, είναι οι followers που όπως αποδείχτηκαν της έχουν μεγάλη αδυναμία, μιας και ήταν η αιτία για να βγει νικητής του Survivor ο πρώην σύντροφος της!

Κατά την άποψη μας, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε το Survivor 2024, ότι και να λέει ο ΣΚΑΪ. Το ίδιο άλλωστε γίνεται κάθε χρονιά. Οι διαφορές θα λυθούν και παλιά και νέα πρόσωπα θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους!

Ο τεράστιος πόθος του Ατζούν!

Όσο και να προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν ενδιαφέρεται, όλοι γνωρίζουν ότι μεγάλος πόθος του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζάλι, είναι ένας και μοναδικός. Πέρσι δεν κατάφερε να τον πείσει να πει το πολυπόθητο ΝΑΙ και φέτος μαθαίνουμε ότι θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Μιλάμε φυσικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι ο τεράστιος πόθος του Ατζούν. Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει με ένα μεγάλο Survivor spoiler, ότι έχει κάνει το πρώτο βήμα και έχει προσεγγίσει την σύντροφο του και φιναλίστ του Survivor Ελλάδας, την πανέμορφή Δήμητρα Βαμβακούση.

Το κλίμα πάντως δείχνει να είναι θετικό και απο τις δύο πλευρές στην ιδέα της επιστροφής του Ντάνου στο Survivor 2024. Οι διαρροές αναφέρουν ότι η στενή σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση φαίνεται πως έπαιξε έναν ρόλο στην απόφαση αυτή και ότι η προσπάθεια να τον προσεγγίσει μέσα απο την Δήμητρα και την πρόταση που της έχει κάνει να επιστρέψει και εκείνη, αφήνει ανοικτές τις πόρτες για το μέλλον και για μια ενδεχόμενη συμμετοχή και των δύο.

Τι θα γίνει, πραγματικά κανένας δεν μπορεί να ξέρει, αφού ο Ντάνος ήδη επαγγελματικά βρίσκεται στην σειρά του Mega “Η Γη Της Ελιάς” και θα είναι πολύ δύσκολο να δώσει το παρών στο Survivor 2024. Επειδή όμως πολλοί είπανε ΟΧΙ στον Τούρκο και τελικά τρέχουν για να επιστρέψουν, κρατάμε μια μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας ανοικτή, ότι θα δούμε τον αγαπημένο μας Ντάνο ξανά στον Άγιο Δομίνικο!

Φυσικά ο μόνος που είναι σίγουρος 100% ότι θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor 2024, είναι για μια ακόμα φορά ο παρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός, ο οποίος είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια το ριάλιτι επιβίωσης και το κανάλι το ίδιο!

Με τον Λιανό αρχηγό το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags