Facebook Pixel "Έρωτας" Ατζούν με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων - Δύο... χυλόπιτες στον Τούρκο (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-09-09 11:04:00

"Έρωτας" Ατζούν με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων - Δύο... χυλόπιτες στον Τούρκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έρωτας" Ατζούν με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων - Δύο... χυλόπιτες στον Τούρκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια είναι η νεαρή δημοσιογράφος που έχει τρελάνει τον Τούρκο παραγωγό και γιατί επιμένει τόσο πολύ;
 

Άλλο ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί κατά κόρον τις τελευταίες σεζόν επιστρέφει μέσα από διαφορετικό πόστο τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη μικρή οθόνη. Η Ανθή Σαλαγκούδη μετακινείται από το Action 24 στο ίδιας ιδιοκτησίας τηλεοπτικό κανάλι Attica Tv αναλαμβάνοντας από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων των 21.00.

Προηγήθηκαν αρκετές συζητήσεις της δημοσιογράφου προκειμένου να καταλήξει στο νέο αυτό τηλεοπτικό της βήμα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την ομάδα του Action 24. Στο ενδιάμεσο η Ανθή Σαλαγκούδη δέχθηκε πρόταση για να είναι στην ομάδα των παικτών του «I am a Celebrity Get me out of here» σε παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι στον ΣΚΑΪ την οποία απέρριψε.

Ήταν το δεύτερο «όχι» της δημοσιογράφου στον Τούρκο παραγωγό μετά την άρνησή της να πάρει μέρος στο «Survivor All Star». Παράλληλα με την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο κεντροαριστερής κατεύθυνσης Attica Tv ενδέχεται στο προσεχές μέλλον να αναλάβει και την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής.

Όλη την εβδομάδα που τρέχει η Ανθή Σαλαγκούδη κάνει συνεχή δοκιμαστικά για το δελτίο ειδήσεων των δύο τελευταίων ημερών της εβδομάδας στον Περιφερειακής εμβέλειας σταθμό της Αττικής συμφερόντων των επιχειρηματιών Μπάκου – Καϋμενάκη – Εξάρχου.

Πηγή: reader.gr

 

Κίνηση-ματ Ατζούν: Η πρώτη διάσημη στο Survivor All Star 2 - Επιστρέφει 5 χρονιά μετά η γυμνάστρια (ΦΩΤΟ)

Η Ροδάνθη Καπαρού έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό με την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του τηλεοπτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το 2018 και τώρα όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει ξανά

Τα spoiler και οι φήμες είναι αναπόσπαστο μέρος του Survivor, του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης που καθηλώνει το κοινό. Τις τελευταίες ώρες, οι διαρροές έχουν φέρει στο φως την αποκάλυψη για μια πιθανή πρόταση που φαίνεται ότι έχει δεχτεί η παίκτρια του Survivor 2, Ροδάνθη Καπαρού, για να συμμετάσχει στο Survivor 2024 με την ομάδα των Διασήμων.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι η Ροδάνθη Καπαρού, που ξεχώρισε με τον χαρακτήρα της και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της στο Survivor 2, έχει λάβει πρόταση να επιστρέψει στο παιχνίδι ως μέλος της ομάδας των Διασήμων στο Survivor 2024.

Η πιθανή συμμετοχή της σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και με νέους αντιπάλους είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των φανατικών θαυμαστών του ριάλιτι, που ανυπομονούν για τις εξελίξεις στο ριάλιτι.

Παρόλα αυτά, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να αντιμετωπίσουμε τις πληροφορίες ως αβέβαιες μέχρι να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από την παίκτρια ή την παραγωγή του Survivor.

Εν τω μεταξύ, η Ροδάνθη Καπαρού συνεχίζει να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό με τις φωτογραφίες της από τις διακοπές της, ανεβάζοντας εντυπωσιακές εικόνες με μαγιό στα social media. Η εκρηκτική της παρουσία και η εμφανίσεις που κάνει με μαγιό έχουν κερδίσει την προσοχή και τον θαυμασμό των followers της, κάνοντας την να παραμένει στο επίκεντρο της προσοχής.

Πηγή: tvfreaks.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags