Facebook Pixel Survivor - Σάκης Κατσούλης: Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε τον μεγαλύτερο τσακωμό στο Survivor - "Διακόψαμε το γύρισμα δύο ώρες" (Vid)
Life
| 2023-09-20 09:40:00

Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε τον μεγαλύτερο τσακωμό στο Survivor - "Διακόψαμε το γύρισμα δύο ώρες" (Vid)

Sportdog Team
Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε τον μεγαλύτερο τσακωμό στο Survivor - "Διακόψαμε το γύρισμα δύο ώρες" (Vid)

Ποιοι πρωταγωνίστησαν στον καυγά που προκάλεσε τρομερή ένταση, γιατί δεν λέει ούτε... γεια με τον Τριαντάφυλλο και η απόφασή του να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο!

Ο δις νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ξεκαθάρισε πως πλέον δεν μιλάει με τον Τριαντάφυλλο, καθώς όταν επέστρεψε από το All Star ενημερώθηκε για όσα έλεγε για αυτόν κι ένιωσε πολύ πικραμένος, ενώ σημείωσε πως είναι έτοιμος και πρόθυμος να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο!

Χαρακτήρισε εξαιρετικό άνθρωπο τον Ατζούν, αποκάλυψε πως από τις επιχειρήσεις του κερδίσει 5.000 ευρώ, ενώ μίλησε και για τον μεγαλύτερο καυγά που έγινε στο περσινό Survivor All Star και ήταν ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνη.

Δείτε τι έδειξε ο ΣΚΑΪ:

 

Αυτό που δεν ξέραμε και μάθαμε από τον Κατσούλη, είναι πως η ένταση ήταν τεράστια, έγιναν πάρα πολλά μεταξύ των παικτών και το αγώνισμα διακόπηκε για δύο ώρες!

Όσον αφορά την πιο… καυτή ερώτηση για το εάν υπήρξαν πέρυσι ερωτικές επαφές μεταξύ των παικτών, τόνισε πως προφανώς αυτός έκανε σεξ με τη Μαριαλένα, ωστόσο συμπλήρωσε πως δεν ξέρει για τους άλλους.

Βόμβα Ατζούν στο νέο Survivor - Επιστρέφει η πιο σέξι παίκτρια του ριάλιτι - Είχε εμφανιστεί topless στην παραλία!

Η αναμονή έχει τέλος! Μετά από πολλές φήμες και συζητήσεις, η Σοφιάνα Αβραμάκη είναι η πρώτη παίκτρια που υπογράφει για τον δεύτερο κύκλο του Survivor All Star. Πολλοί φαν της ήθελαν να τη δουν να συμμετέχει στο πρώτο All Star, αλλά φαίνεται πως το καλύτερο έρχεται για αυτούς τώρα.

Είναι αδιαμφισβήτητο πως η Σοφιάνα κέρδισε τις καρδιές του κοινού στην πρώτη της συμμετοχή στο Survivor, τόσο με την αθλητική της απόδοση όσο και με την προσωπικότητά της. Το γεγονός ότι η συμμετοχή της επιβεβαιώθηκε πρώτη για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού, καταδεικνύει την ιδιαίτερη αίσθηση που έχει αφήσει στους τηλεθεατές.

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, που γνωρίζει καλά πώς να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη, φρόντισε να μην αφήσει το ανδρικό κοινό παραπονεμένο. Ενώ η Σοφιάνα θα ήταν σίγουρα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στο πρώτο All Star, τώρα αναμένεται να είναι ακόμα πιο έτοιμη να μας εντυπωσιάσει.

Ο νέος κύκλος του Survivor All Star φαίνεται πως θα έχει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Με τη Σοφιάνα Αβραμάκη πλέον επιβεβαιωμένη, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους που θα την συνοδεύσουν σε αυτήν την περιπέτεια!

Πηγή: Koolnews.gr

 
 

Σαρώνουν στα social δύο νέες ΦΩΤΟ της Σοφιάννας - Η μία με ανύπαρκτο μαγιό, η άλλη χωρίς σουτιέν - Κορμάρα!

Στις πιο πρόσφατες, η Σοφιάννα Αβραμάκη προκάλεσε... ταχυπαλμίες στους θαυμαστές της, ποζάροντας αρχικά χωρίς εσώρουχα και στη συνέχεια με ένα μπικίνι... κόλαση, το οποίο αναδείκνυε το απίστευτο κορμί της!

Απολαύστε την!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags