Facebook Pixel Survivor: Επιστρέφει ο κορυφαίος παίκτης όλων των ριάλιτι!
Life
| 2023-09-23 13:26:00

Βόμβα Ατζούν στο νέο Survivor - Υπογράφει τον κορυφαίο παίκτη όλων των ριάλιτι - Κλείνει και ο Σοϊλέδης!

Sportdog Team
Βόμβα Ατζούν στο νέο Survivor - Υπογράφει τον κορυφαίο παίκτη όλων των ριάλιτι - Κλείνει και ο Σοϊλέδης!

Ο Τούρκος κάνει ρελάνς και στέλνει στον Άγιο Δομίνικο δύο πολύ δυνατά ονόματα. Ο πρώτος μάλιστα έκανε την αποκάλυψη On camera...
 

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως τη δημοσιότητας, μετά την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, σχετικά με το νέο Survivor. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ενώ είχε γίνει συζήτηση για νέο Survivor All Star, εντέλει η απόφαση που έχει παρθεί από την Acun Medya είναι το ριάλιτι να επιστρέψει στην κανονική εκδοχή του.

Το τελευταίο Survivor All Star που ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγο καιρό, σημαδεύτηκε περισσότερο από αποχωρήσεις και αποβολές παικτών, παρά από το αγωνιστικό κομμάτι. Κάτι που στοίχισε πολύ σε τηλεθέαση, με αποτέλεσμα να καταστεί σαφές πως ο κόσμος επιθυμεί να δει καλούς, δυνατούς παίκτες και όχι celebrities μέτριας αγωνιστικότητας.

Τι θα συμβεί λοιπόν;

Στο νέο Survivor -το οποίο θα επιστρέψει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων- θα γίνει αυστηρή επιλογή νέων παικτών, αλλά επειδή ο Τούρκος παραγωγός έχει την άποψη πως πολλούς από τους παίκτες οι οποίοι αποβλήθηκαν νωρίς από το περσινό παιχνίδι ο κόσμος τους αγαπά και θα ήθελε να τους δει περισσότερο, θα γίνει μία «μίξη».

Έτσι παρόλο που το ερχόμενο Survivor, δε θα είναι All Star, θα συμμετέχουν κάποια ηχηρά ονόματα περασμένων περιόδων.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιοι από τους παίκτες που θα είναι στο νέο Survivor, είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου .Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ατζούν δε θα σταματήσει μόνο σε αυτούς, αλλά έχει την πρόθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πλαισιώσει τους παραπάνω παίκτες με αντίστοιχα μεγάλα ονόματα και όπως παραδέχθηκε πρόσφατα και ο Σάκης Κατσούλης και αυτός είναι θετικός να επιστρέψει!

Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε τον μεγαλύτερο τσακωμό στο Survivor - "Διακόψαμε το γύρισμα δύο ώρες" (Vid)

Ο δις νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ξεκαθάρισε πως πλέον δεν μιλάει με τον Τριαντάφυλλο, καθώς όταν επέστρεψε από το All Star ενημερώθηκε για όσα έλεγε για αυτόν κι ένιωσε πολύ πικραμένος, ενώ σημείωσε πως είναι έτοιμος και πρόθυμος να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο!

Χαρακτήρισε εξαιρετικό άνθρωπο τον Ατζούν, αποκάλυψε πως από τις επιχειρήσεις του κερδίσει 5.000 ευρώ, ενώ μίλησε και για τον μεγαλύτερο καυγά που έγινε στο περσινό Survivor All Star και ήταν ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνη.

Δείτε τι έδειξε ο ΣΚΑΪ:

 

Αυτό που δεν ξέραμε και μάθαμε από τον Κατσούλη, είναι πως η ένταση ήταν τεράστια, έγιναν πάρα πολλά μεταξύ των παικτών και το αγώνισμα διακόπηκε για δύο ώρες!

Όσον αφορά την πιο… καυτή ερώτηση για το εάν υπήρξαν πέρυσι ερωτικές επαφές μεταξύ των παικτών, τόνισε πως προφανώς αυτός έκανε σεξ με τη Μαριαλένα, ωστόσο συμπλήρωσε πως δεν ξέρει για τους άλλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags