Facebook Pixel Οριστικό: Επιστρέφει η εκπομπή "Στην Υγειά μας" με νέο τίτλο και παρουσιαστή - Πρώτη καλεσμένη η Γλυκερία
Life
| 2023-10-24 07:56:00

Οριστικό: Επιστρέφει η εκπομπή "Στην Υγειά μας" με νέο τίτλο και παρουσιαστή - Πρώτη καλεσμένη η Γλυκερία

Sportdog Team
Οριστικό: Επιστρέφει η εκπομπή "Στην Υγειά μας" με νέο τίτλο και παρουσιαστή - Πρώτη καλεσμένη η Γλυκερία

Ποιος θα είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής που θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά θα κρατήσει όλα τα άλλα ίδια;

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 21:00 θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Πρώτο Κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Νύχτα Στάσου». Πρόκειται στην ουσία για την διάδοχο εκπομπή της περιβόητης «Αυλής των Χρωμάτων».

Οικοδεσπότες της είναι η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος. Με την εκπομπή συνεργάζονται η Λίνα Νικολακοπούλου και ο ιστορικός ερευνητής του λαϊκού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης. Διευθυντής της ορχήστρας και ενορχηστρωτής είναι ο Νίκος Στρατηγός.

Στην πρεμιέρα της, η νέα μουσική εκπομπή κάνει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα τραγούδια του '40, όσα ηχογραφήθηκαν λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος κι εκείνα που, αν και κυκλοφόρησαν σε δίσκο αργότερα, γεννήθηκαν στην Κατοχή και στον Εμφύλιο.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος μοιράζονται ιστορίες τραγουδιών της εποχής και υποδέχονται τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος ερμηνεύει «Ρεμπέτικα της Κατοχής». Η Λίνα Νικολακοπούλου συνομιλεί με τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο, ο οποίος μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό τις αναμνήσεις του από την κατεχόμενη Αθήνα.

Αργότερα το πρώτο ή το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα μουσική εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΪ. Θα προβάλλεται και αυτή τα βράδια του Σαββάτου και τίτλος εργασίας της εκπομπής παραμένει το «Ε ρε γλέντια». Είναι αμφίβολο το κατά πόσον θα κρατηθεί, καθώς παραπέμπει στη θρυλική ατάκα του Καραγκιόζη.

Η κατασκευή του πλατό έχει ολοκληρωθεί (απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες) και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Η εκπομπή θα είναι στο πρότυπο του «Στην υγειά μας» με πολλούς καλεσμένους από διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους και ένα κεντρικό πρόσωπο. Η πρώτη εκπομπή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα μεγάλο μουσικό και καλλιτεχνικό αφιέρωμα στη Γλυκερία.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags