Facebook Pixel Survivor: Καταγγελία από διάσημη παίκτρια για... στημένο Survivor και ψεύτικη σχέση - Έξαλλος Ατζούν, την τιμώρησε (Vid)
Life
| 2023-12-01 23:40:00

Καταγγελία από διάσημη παίκτρια για... στημένο Survivor και ψεύτικη σχέση - Έξαλλος Ατζούν, την τιμώρησε (Vid)

Sportdog Team
Καταγγελία από διάσημη παίκτρια για... στημένο Survivor και ψεύτικη σχέση - Έξαλλος Ατζούν, την τιμώρησε (Vid)

Η παράνομη σχέση που σχολιάστηκε μπροστά στις κάμερες, μάλλον δεν υπήρχε. Η συγκεκριμένη παίκτρια πάντως δεν θα είναι στον νέο κύκλο, καθώς... έφαγε πόρτα με απόφαση του Τούρκου!

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για το Survivor 2024, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Αυτή την περίοδο «κλειδώνουν» τα ονόματα των Διασήμων και όπως είναι λογικό υπάρχει έντονη φημολογία για τους επωνύμους που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο. Μια εξ αυτών είναι φυσικά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία στο περσινό παιχνίδι αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Προς το παρόν τουλάχιστον, η γνωστή αθλήτρια στίβου απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των ακολούθων της μέσω του Q&A στο TikTok, προχωρώντας σε αποκαλύψεις!

Όπως ήταν… σιγουράκι, ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για το αν τελικά υπήρξε κάτι μεταξύ τους, ρίχνοντας τη δική της… σπόντα

«Δεν υπήρχε κάτι, είμασταν μόνο φίλοι, κάναμε παρέα από τη στιγμή που ήρθε στην ίδια ομάδα με εμένα. Να πω την αλήθεια είχα μάθει ότι και πριν έρθει στην ομάδα μου, οι ρεπόρτερ ρωτούσαν τους παίκτες αν έχουνε δει κάτι, κάτι που μου έκανε εντύπωση.

Μοιάζει σχεδιασμένο όλο αυτό, αφήνω τα υπόλοιπα στη φαντασία σας», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τα άλλα, η ίδια αναφέρθηκε στην πιο άβολη στιγμή της μέσα στο παιχνίδι, στις στιγμές που θυμάται αλλά και την εμπειρία της με το αμάξι που κέρδισε στο ατομικό αγώνισμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags