Facebook Pixel Εκατομμυριούχος: "Πήρε τα λεφτά, αλλά δεν ήταν σωστό": Το τεράστιο λάθος στον Εκατομμυριούχο αποκαλύφθηκε στην ΕΡΤ 20 χρόνια μετά! (Vid)
Life
| 2024-01-11 11:03:00

"Πήρε τα λεφτά, αλλά δεν ήταν σωστό": Το τεράστιο λάθος στον Εκατομμυριούχο αποκαλύφθηκε στην ΕΡΤ 20 χρόνια μετά! (Vid)

Sportdog Team
"Πήρε τα λεφτά, αλλά δεν ήταν σωστό": Το τεράστιο λάθος στον Εκατομμυριούχο αποκαλύφθηκε στην ΕΡΤ 20 χρόνια μετά! (Vid)

O Θανάσης Χειμωνάς αποκάλυψε ότι ήταν αυτός που έγραφε τις ερωτήσεις στο πολύ πετυχημένο τηλεπαιχνίδι και παράλληλα μίλησε πρώτη φορά για ένα λάθος που κανείς δεν είχε προσέξει...

Ο Θανάσης Χειμωνάς εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήταν υπεύθυνος για τη σύνταξη ερωτήσεων στο γνωστό παιχνίδι γνώσεων “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος”.

Επίσης, ο γνωστός συγγραφέας μίλησε για ένα σοβαρό λάθος που είχε γίνει με μια ερώτηση στο παιχνίδι, αφού είχε τέσσερις σωστές απαντήσεις αντί για μία.

Θ. Χειμωνάς: «Έγραφα ερωτήσεις για τον “Εκατομμυριούχο“»

 

«Οι ερωτήσεις περνούσαν από ελεγκτές, αλλά είχε γίνει λάθος όταν ήμουν εγώ με αυτόν που είχε πάρει το μεγαλύτερο ποσό. Είχε γίνει λάθος με το σήμα της ολυμπιακής επιτροπής, που ήταν και οι τέσσερις απαντήσεις σωστές. Αυτός είπε μία, πήρε τα λεφτά και τελικά δεν ήταν σωστό, ήταν υπέρ του το λάθος. Μπορώ να πω με περηφάνεια ότι εγώ δεν είχα γράψει την ερώτηση» ανέφερε ο Θανάσης Χειμωνάς.

«Έλεγε ποιο από τα τέσσερα δεν υπάρχει στο διεθνούς εκεχειρίας και υπήρχαν και τα τέσσερα. Απλά αυτός είχε πει το ένα που ήταν μικρό και δεν φαινόταν εύκολα» συνέχισε ο Θανάσης Χειμωνάς.

Ο Θανάσης Χειμωνάς στον καναπέ του «Στούντιο 4»

 

Παίκτης-όνειρο έχασε πριν ξεκινήσει: Η πανεύκολη ερώτηση στον «Εκατομμυριούχο» που αποδείχτηκε… καταστροφή

Ένα από τα αρνητικά ρεκόρ είχαν την τύχη ή την ατυχία να δουν στο επεισόδιο του Σαββάτου 9/12 οι τηλεθεατές του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όταν ο πρώτος παίκτης που κλήθηκε να διαγωνιστεί κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να αποτύχει να απαντήσει σωστά στην πρώτη ερώτηση του παιχνιδιού η οποία ήταν πολύ χαμηλής δυσκολίας, όπως είναι λογικό.

Στην 63η εκπομπή της δεύτερης σεζόν του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, ο παίκτης Παναγιώτης κάθισε να διαγωνιστεί με μεγάλη αυτοπεποίηθηση καθώς όπως είπε η σύζυγός του, που τον δήλωσε στο παιχνίδι, τον έβλεπε καθημερινά στο σαλόνι του να απαντάει με περίσσεια άνεση στις ερωτήσεις του «Εκατομμυριούχου» που έβλεπε στην τηλεόραση.

Αυτό όμως δεν έγινε όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση επιπέδου δημοτικού που του δόθηκε για τα 100€. Η ερώτηση ήταν «Πώς ονομάζεται η τεχνική ζωγραφικής κατά την οποία ετερόκλητα υλικά και χρώματα επικολλώνται σε επιφάνεια». Οι τέσσερις πιθανές απαντήσεις ήταν Α. Ντεκαπάζ, Β. Μοντάζ, Γ. Κολάζ, Δ. Τιρκουάζ,

Και ενώ όλοι στο στούντιο και στις τηλεοράσεις τους περίμεναν να απαντήσει γρήγορα κολάζ και να πάει στην επόμενη ερώτηση, ο παίκτης κάνοντας μία γρήγορη ανάλυση των λέξεων, απέρριψε τις τρεις που πίστευε ότι γνώριζε και θεωρούσε λάθος και απάντησε το Α. Ντεκαπάζ, προφανώς μη γνωρίζοντας τι σημαίνει.

Το σοκ όταν εμφανίστηκε το τραγικό του λάθος ήταν μεγάλο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν πρόλαβε να τον βοηθήσει καθώς ο παίκτης ήταν σίγουρος και κλείδωσε άμεσα την απάντησή του, θεωρώντας ότι το κολάζ εφαρμόζεται ως τεχνική μόνο στην φωτογραφία και όχι στη ζωγραφική.

Ούτε ο ίδιος μπορούσε να πιστέψει τι είχε κάνει. Η δικαιολογία του για τη βιαστική απάντηση ήταν το άγχος το πρωτάρη, με τον παρουσιαστή να του προτείνει να πιει έναν καφέ να ηρεμήσει πριν πάει στη σύζυγό του και της αναγγείλει τα δυσάρεστα νέα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags