Facebook Pixel Έρωτας στο Survivor - Χαμός με την Σταυρούλα και τον... νέο Βασάλο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2024-02-13 09:00:00

Έρωτας στο Survivor - Χαμός με την Σταυρούλα και τον... νέο Βασάλο - Τους "κάρφωσε" ο Λιανός! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έρωτας στο Survivor - Χαμός με την Σταυρούλα και τον... νέο Βασάλο - Τους "κάρφωσε" ο Λιανός! (ΦΩΤΟ)

Λίγα 24ωρα αφού επέστρεψε στη ζούγκλα η εντυπωσιακή παίκτρια, άρχισαν τα σενάρια και οι έρωτες...

Εκλεκτές αφίξεις είχαμε την Κυριακή στο Survivor καθώς Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή επέστρεψαν στον τόπο του… εγκλήματος.

Ο καθένας τους ξεχώρισε στο παρελθόν για διαφορετικούς λόγους στη συνείδηση του κοινού. Η Σταυρούλα για την αγωνιστικότητά της ο δε Τζέιμς για την αυθεντικότητά και τη στρατηγική του.

Και οι δύο ανήκουν στις ιδιαίτερα αγαπητές φυσιογνωμίες του παιχνιδιού γι΄αυτό η επιστροφή τους σήμανε συναγερμό… ενθουσιασμού στο Twitter.

Οι Μαχητές είδαν με πολύ καλό μάτι την ομάδα τους να αυξάνεται γιατί αυτόματα αυξήθηκαν και οι πιθανότητες να «γυρίσουν» το παιχνίδι κόντρα στους Κόκκινους που τους ζορίζουν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Παρ΄όλα αυτά, το Twitter εστίασε στις αντιδράσεις του Γιάννη Περπατάρη αντικρίζοντας τη Σταυρούλα… Γνωστός «Καζανόβας» πια μέσα στο παιχνίδι ο Γιάννης έδειξε να ενθουσιάζεται με την είσοδο της παίκτριας και οι τηλεθεατές δεν το άφησαν ασχολίαστο!

Αρκετοί μάλιστα θυμήθηκαν και όσα ζήσαμε πέρυσι, με το φημολογούμενο φλερτ ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, το οποίο και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ!

 


Το θέμα σχολίασε πάντως και ο Γιώργος Λιανός, που προφανώς ήθελε να δημιουργήσει ντόρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags