Facebook Pixel Κλείνει η συμφωνία για τα τηλεοπτικά του Ch. League, Europa και Conference
Life
| 2024-03-06 21:57:00

Κλείνει η συμφωνία για τα τηλεοπτικά του Ch. League, Europa και Conference - Παιχνίδια σε δύο ελεύθερα κανάλια!

Sportdog Team
Κλείνει η συμφωνία για τα τηλεοπτικά του Ch. League, Europa και Conference - Παιχνίδια σε δύο ελεύθερα κανάλια!

Ραγδαίες εξελίξεις και... ανατροπή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Η Ευρώπη συνεχίζει να παίζει μπάλα στην Cosmote TV! Η συνδρομητική πλατφόρμα κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στον δεύτερο γύρο προσφορών απέναντι σε Mega και Antenna, εξασφαλίζοντας την απευθείας αναμετάδοση όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη τριετία!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Insider.gr, η Cosmote TV εξασφάλισε τα δικαιώματα για τους αγώνες Champions League, Europa League και Conference League για το διάστημα 2024-2027, διατηρώντας έτσι τα «σκήπτρα» της στους θεσμούς της UEFA.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, Mega και Antenna πλειοδότησαν για παράλληλη μετάδοση συγκεκριμένων αγώνων!

Το Mega από την πλευρά του διατήρησε το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα Champions League κάθε Τετάρτη, ενώ ο Antenna επανήλθε δυναμικά εξασφαλίζοντας παράλληλη μετάδοση για έναν αγώνα Europa ή Conference League κάθε Πέμπτη.

Σημειώνεται πως η ΕΡΤ είχε αποχωρήσει από την «δημοπρασία» από τον πρώτο γύρο λόγω προφοράς που δεν είχε ικανοποιήσει την UEFA, ενώ η NOVA από την πλευρά της είχε αποφασίσει να μην κατέβει καν στον «αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο με ΑΕΚ δεν παίζει ο Τσιλούλης - Πωλούνται τρεις Σουπερλιγκάτες ΠΑΕ - Αλλάζει ιδιοκτήτη ομάδα της Αττικής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags