Facebook Pixel Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ παίκτης στην ιστορία του "Chase" - Γελούσε η Μπεκατώρου!
Life
| 2024-03-16 16:10:00

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ παίκτης στην ιστορία του "The Chase" - Δεν άντεξε κι... έβαλε τα γέλια η Μαρία Μπεκατώρου (Vid)

Sportdog Team
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ παίκτης στην ιστορία του "The Chase" - Δεν άντεξε κι... έβαλε τα γέλια η Μαρία Μπεκατώρου (Vid)

Οι απαντήσεις του ήταν... εκτός τόπου και χρόνου και παρότι ήρθε για να κερδίσει χρήματα και να διασκεδάσει στην Αθήνα, μάλλον έφυγε με άδεια χέρια!

Ένα ακόμα επικό επεισόδιο ζήσαμε στο τηλεπαιχνίδι του MEGA «The Chase» με την Μαρία Μπεκατώρου την Πέμπτη 15-03-2024 με έναν πάικτη ο οποίος ή είναι μεγάλο τρολ ή πολύ άσχετος!

Ο Γιώργος λοιπόν από τη Μυτιλήνη ο οποίος μένει στην Αθήνα πήγε στο τηλεπαιχνίδι «The Chase» με τις καλύτερες των προθέσεων αλλά τελικά ούτε η τύχη ούτε οι ερωτήσεις ήταν με το μέρος του καθώς δεν κατάφερε και πολλά πράγματα.

Οι απαντήσεις του σε ερωτήσεις τύπου «τι ήταν ο Νεστόριος στο φανάρι της Κωνσταντινούπολης» και «κουρεύω τα μαλλιά μου ποιο είναι το αντικείμενο» έμειναν ήδη στην ιστορία του παιχνιδιού του MEGA.

Η Μαρία Μπεκατώρου πάντως πέρασε πολύ καλά....

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο The Chase - Νίκησαν τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή» στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Παιχνίδι για γερά νευρά και συγκλονιστικό φινάλε στο χθεσινό (11/3) επεισόδιο του The Chase, όπου η Μαρία και ο Αλέξανδρος νίκησαν τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή» στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η Μαρία και ο Αλέξανδρος διεκδίκησαν 10.000 ευρώ και κατάφεραν να φύγουν από το παιχνίδι νικητές.  Οι δύο παίκτες αντιμετώπισαν τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή» έχοντας απαντήσει σωστά σε 12 ερωτήσεις και παρόλο που μέχρι την τελευταία στιγμή ο chaser τα πήγαινε εξαιρετικά, τελικά έχασε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

«Καταρχάς, ρισπεκτ. Δεύτερον τα στομάχια μας. Δεν έχω λόγια. Τι παιχνίδι ήταν αυτό Τρέμουν τα χέρια μου» είπε ο Αλέξανδρος στον Chaser και στην Μαρία Μπεκατώρου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags