Στις 21:00 η ταινία «ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2» και στις 22:50 μη χάσετε την ταινία «ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ 2: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ» σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή!

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:00

Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τί κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι, όταν λείπουν τα αφεντικά; Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, ένα χαριτωμένο Τζακ Ράσελ Τεριέ, περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο. Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλούς φόβους. Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι, λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες, που απλά θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ. Όμως, η γνωριμία τους με ένα σοφό τσοπανόσκυλο θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τις αστικές φοβίες τους. Στο μεταξύ, η γάτα Κλόη και η Γκίτζετ, χάνουν ένα πολύτιμο παιχνίδι και πρέπει να οργανώσουν μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ενώ ο χνουδωτός λαγός Χιονόμπαλας, θα αισθανθεί σούπερ ήρωας! Όλοι μαζί θα καταλήξουν σε ένα μεγάλο κυνηγητό, που θα κόψει την ανάσα από την αγωνία, αλλά και από τα γέλια!
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Ρενό

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη και με περιφραστικούς υπότιτλους


ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ 2: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ (SPACE JAM: A NEW LEGACY)

Κωμωδία live action και animation, Σάββατο 15 Ιουνίου στις 22:50 σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

Όταν ο γιος του παγιδεύεται στον ψηφιακό χωρόχρονο ενός κακού  αλγορίθμου, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και παγκόσμιο είδωλο ΛεΜπρον Τζέιμς θα πρέπει να επιστρατεύσει τη μπασκετική του δεξιοτεχνία, αφού μόνο κερδίζοντας σε έναν επικείμενο αγώνα καλαθοσφαίρισης θα μπορέσει να τον σώσει. Πόσο εύκολο είναι αυτό, όμως, όταν έχεις τα ανυπάκουα Looney Tunes για συμπαίκτες; Καλώς ήρθατε σε ένα παιχνίδι, που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί! Στο παιχνίδι των Tunes VS Goons βρίσκεται το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής του ΛεΜπρον Τζέιμς, καθώς θα επαναπροσδιοριστεί ο δεσμός με τον γιο του και θα θυμηθεί αυτό που δίνει στον κάθε άνθρωπο τη μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου: το να είσαι ο εαυτός σου! Μια επική περιπέτεια μαζί με τον αειθαλή Μπαγκς Μπάνι σε μια ταινία μίξης κινουμένων σχεδίων και live action!     

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάλκολμ Ντ. Λι
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντον Τσιντλ, Σέντρικ Τζο, Κρις Ντέιβις και τους σταρ του NBA  Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Ντρέιμοντ Γκριν, Κλέι Τόμσον, Ντάμιαν Λίλαρντ

Δείτε το trailer: