Ο κύκλος του Survivor 2024 αναμένεται να κλείσει στις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο η παραγωγή του ΣΚΑΪ έχει βάλει στα σκαριά εκτός από το Exatho, να φέρει και κάτι από τα παλιά.

Σύμφωνα με το «Πρωινού Σουσου» υπάρχουν σκέψεις για την επαναφορά του Survivor all star.

Με βάση το φετινό Survivor και τα νούμερα τηλεθέασης έχει ειπωθεί, ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει ένα διάλειμμα μιας και το κοινό δεν είναι όσο θερμό ήταν στο παρελθόν.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να δούμε ξανά παλιότερους παίκτες, που έκαναν αίσθηση! Τα ονόματα που θα προσεγγιστούν εάν αποφασιστεί να γίνει, δεν είναι άλλα από τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τριαντάφυλλο.

Survivor: «Κλείδωσαν» τα δυο τελευταία εισιτήρια για τον ημιτελικό – Ποιος αποχώρησε την τελευταία στιγμή; – ΒΙΝΤΕΟ

Στον αγωνιστικό στίβο του Survivor, τρεις από τους πέντε εναπομείναντες διαγωνιζόμενους βρέθηκαν να διαγωνίζονται νύχτα, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης στο ΣΚΑΪ, για να διεκδικήσουν μία θέση στον ζωντανό ημιτελικό της Αθήνας. Πρόκειται για τους Γιώργο Γκιουλέκα, Δώρα Νικολή και Ντάνιελ Νούρκα.

Οι άλλοι δύο διαγωνιζόμενοι, Φάνης Μπολέτσης και Κατερίνα Δαλάκα, έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό του φετινού Survivor. Για να σταθούν δίπλα τους, οι τρεις παίκτες έπρεπε να κατακτήσουν έξι νίκες, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο.

Στο τέλος της βραδιάς, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ένας εκ των τριών μονομάχων θα έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο, φτάνοντας κοντά στον τελικό στόχο, χωρίς όμως να τον κατακτήσει.

Στις συνεχείς μονομαχίες, οι Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκας κατάφεραν να υπερισχύσουν, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να εξασφαλίζει το πρώτο εισιτήριο για τον ζωντανό ημιτελικό της Αθήνας. Έτσι, η Δώρα Νικολή και ο Ντάνιελ Νούρκας συνέχισαν την αναμέτρηση για την παραμονή στο παιχνίδι.

Ο Ντάνιελ Νούρκας είχε σαφές προβάδισμα, με το σκορ να είναι 5-3 υπέρ του. Η Δώρα Νικολή χρειαζόταν μια σειρά από αδιάκοπες νίκες για να εξασφαλίσει τη θέση της στον ημιτελικό, κάτι που δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να διαμορφωθεί σε 6-3 υπέρ του Ντάνιελ Νούρκα.

Σε εκείνο το σημείο, η Δώρα Νικολή, συγκινημένη, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κατακτώντας επάξια την 5η θέση στον φετινό κύκλο του Survivor.