Κάποτε μεσουρανούσε στο μεταγραφικό καλοκαίρι. Και τώρα το ίδιο ισχύει αλλά από διαφορετικό ρόλο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης στο παρελθόν αποτελεί και πάλι «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις εκπομπές. Σε ρόλο σχολιαστή φυσικά.

Πολλά ακούστηκαν και λέχθηκαν για το μέλλον της συνεργασίας του βετεράνου παρουσιαστή με τον Νίκο Κοκλώνη μετά την μάλλον επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας του με την εκπομπή «Super Κατερίνα» αλλά και το πρόωρο τέλος του «TV QUEEN».

Υπήρξαν πληροφορίες για διαζύγιο το οποίο όμως ακόμη δεν έχει γραφτεί. Οι δύο πλευρές θα κάτσουν σύντομα στο τραπέζι των συζητήσεων και θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Το δεδομένο είναι πως η συνεργασία Μικρούτσικου - Λιάγκα δεν προχώρησε. Κεντρικός σχολιαστής στο «Πρωινό» και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι ο Βαγγέλης Περρής. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φημολογείται έντονα πως έχει δεχθεί πρόταση από το νέο υπό δημιουργία πρωινό του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα αλλά και από τον Κώστα Τσουρό για να αναλάβει ρόλο στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» της επόμενης σεζόν.

Άλλωστε δεν πέρασε απαρατήρητη η λεζάντα που έβαλε ο Κώστας Τσουρός στην αποχαιρετιστήρια φωτογραφία της εκπομπής του για φέτος γράφοντας «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό!». Φράση που παραπέμπει στην επιτυχημένη εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Mega τη δεκαετία του 1990. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Κλείδωσε» ο Θανάσης Πάτρας στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1

Οριστική θεωρείται η παρουσία του Θανάση Πάτρα τη νέα σεζόν στο νέο infotainment πρωινό που θα στήσει ο ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα και θα έχει τετράωρη διάρκεια. Από ‘κει και πέρα ακούγονται πολλά ονόματα για τον συμπαρουσιαστή ή τη συμπαρουσιάστρια αλλά και την ομάδα που θα τον πλαισιώνει.

Έτσι δίπλα στα ονόματα της Δέσποινας Καμπούρη αλλά και της Ελένης Τσολάκη που ακούγονται για τη θέση της συμπαρουσιάστριας προστέθηκαν αυτά του Δημήτρη Πανόπουλου αλλά και της Εβελίνας Νικόλιζα που αποχωρήσαν από την ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Η εκπομπή θα έχει τα πάντα: Από ενημέρωση και κοινωνικό ρεπορτάζ μέχρι gossip, lifestyle και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Θα έχει επίσης συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις αλλά και καλεσμένους στο πλατό. Και άλλα πρόσωπα στο παρασκήνιο έχουν συζητήσει με τον ΑΝΤ1 ωστόσο οι τελικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα καθυστερήσουν ακόμη.

Πηγή: reader.gr