Αν και καλοκαίρι οι τηλεοπτικές μεταγραφές συνεχίζουν να απασχολούν το κοινό, όπως και τους παρουσιαστές που έφυγαν για διακοπές, αλλά το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Αγαπημένο και πιασάρικο θέμα, «πρωταγωνιστεί» στις τηλεοπτικές εκπομπές εδώ κι αρκετούς μήνες κερδίζοντας νούμερα τηλεθέασης στην απόλυτα αυτοαναφορική ελληνική τηλεόραση. Και μπορεί τα πρόσωπα και τα κόνσεπτ να μένουν πάνω-κάτω τα ίδια, τα κανάλια, τα συμβόλαια, τα ωράρια κι οι τηλεοπτικές ζώνες λίγο-πολύ αλλάζουν!

Εκπομπές-παρουσιαστές δίχως αλλαγές

Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου θα συνεχίσουν κάθε πρωί να μας σερβίρουν το δικό τους Breakfast@Star, μέσα από τη συχνότητα του Star. Η εκπομπή αναμένεται να επιστρέψει ανανεωμένη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη για 10η σεζόν θα λέει τη δική της αλήθεια με τα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ κάθε μεσημέρι, με την εκπομπή-συνήθεια Αλήθειες με τη Ζήνα.Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει, χωρίς τη Μαρία Αναστασοπούλου, για 32η χρονιά (!) με το Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στον ANT1 με το Πρωινό, αλλά πιθανότατα και μια ακόμα βραδινή εκπομπή, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει με το τηλεπαιχνίδι Rouk Zouk, το οποίο όπως έχει δηλώσει αγαπάει πολύ.

Δείτε περισσότερα στο Star.gr