Το Survivor και η υποχρεωτική παρουσία του Γιώργου Λιανού στον Αγιο Δομίνικο, από τον Οκτώβριο, έφερε τα πάνω – κάτω στο The Voice και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, θέλει μεγάλο όνομα στην παρουσίαση του ριάλιτι αναζήτησης μουσικών ταλέντων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με καλά πληροφορημένες πηγές από την Accun Media, ο Τούρκος μεγιστάνας επιχείρησε ή μάλλον, διερεύνησε τις προθέσεις, για να κάνει το απόλυτο τηλεοπτικό κόλπο της νέας σεζόν, ζητώντας να μάθει αν η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε, αν θα ήθελε για την ακρίβεια, να αναλάβει την παρουσίαση του The Voice.

Είναι άγνωστο, έως αυτή τη στιγμή, αν τελικά βρέθηκε κοινός τόπος για την πραγματοποίηση της όποιας συζήτησης ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο η πρόθεση του Ατζούν είναι το Voice να επιστρέψει μετά από έναν χρόνο… ξεκούρασης και να γράψει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Μενεγάκη είναι, ασφαλώς, το πιο λαμπερό όνομα αυτή τη στιγμή που θα μπορούσε να μπει σε ένα τέτοιο πρότζεκτ, με τις εναλλακτικές επιλογές να αφορούν κυρίως στη μετακόμιση του Σάκη Ρουβά στον ρόλο του παρουσιαστή, που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθεί.

Η Μπέττυ Μαγγίρα και η Βίκυ Καγιά, επίσης ακούγονται για την παρουσίαση του The Voice, με μικρές πιθανότητες να είναι μια από τις δύο αυτή που τελικά θα πάρει τον ρόλο στα χέρια της.

Πηγή: dokari.gr

Άφωνοι στο Instagram με τη ΦΩΤΟ της Μενεγάκη - "Μετάλλαξη σε Καινούργιου"!

To βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram
H αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανώς ανανεωμένη δέχτηκε κολακευτικά σχόλια μάλιστα θαυμάστριες της σχολίασαν ότι μοιάζει με την… Κατερίνα Καινούργιου ενώ άλλες έγραψα πόσο όμορφη είναι.

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: “Χρόνια πολλά ! #eleni“

Δείτε την σημέρινη ανάρτηση με την νέα της φωτογραφία και τα σχόλια που παρατήρησαν ότι πλέον μοιάζει πάρα πολύ με την Κατερίνα Καινούργιου!

Σκάφος… όνειρο, κάνει 300.000€: Αυτό είναι το μαύρο βέλος της Μενεγάκη

Ειδικότερα, το ζευγάρι αγόρασε το σκάφος για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις και σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 ευρώ, μαζί με τις δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων.

Πρόκειται για ένα πολύ ασφαλές φουσκωτό, το οποίο μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις και έτσι μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα δια θαλάσσης.

Το ζευγάρι συνηθίζει τις εξορμήσεις με το εν λόγω σκάφος, σε διάφορα νησιά, μαζί με τα τέσσερα παιδιά, όποτε οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, τους το επιτρέπουν.

Το 2015, δημοσίευμα του περιοδικού Spirto έκανε λόγο ότι το ζευγάρι έπεσε θύμα κλοπής στο σκάφος του.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο απόσπασμα: “Το περιστατικό συνέβη στο λιμάνι της Καλύμνου, κυριολεκτικά μέρα μεσημέρι. Άγνωστοι μπήκαν στο σκάφος του Παντζόπουλου και της Μενεγάκη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετά μεγάλη λεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρήκαν μέσα στο σκάφος την τσάντα της παρουσιάστριας, που είχε μέσα αρκετά μετρητά, ενώ αφαίρεσαν και τις πιστωτικές της κάρτες.

Μάλιστα, άνθρωπος που γνώριζε ότι πρόκειται για το σκάφος του ζευγαριού έτρεξε αμέσως να το ειδοποιήσει, καθώς όταν είδε τους δύο άγνωστους να βγαίνουν από αυτό, του κινήθηκαν υποψίες. Μενεγάκη και Παντζόπουλος γύρισαν εσπευσμένα στο σκάφος τους, αλλά ήταν ήδη αργά. Από την τσάντα της παρουσιάστριας έλειπαν όλα της τα χρήματα και οι πιστωτικές της κάρτες.

Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό. Περιορίστηκαν απλά στο να καλέσει άμεσα η Μενεγάκη τις τράπεζες, προκειμένου να ακυρώσει τις πιστωτικές της κάρτες και να αποφύγει ενδεχόμενη μεγαλύτερη ζημιά. Ματέο και Ελένη αποφάσισαν να μην καταγγείλουν το περιστατικό στις Αρχές, αλλά να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους στο Νότιο Αιγαίο”.

Πηγή: fanpage.gr