Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το ρεπορτάζ για την κατοικία του πρόωρα χαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ τα απόνερα συνεχίζουν να … μπαίνουν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του Γιώργου Λιάγκα.

Η τηλεθέαση της εκπομπής που από την αρχή της σεζόν δεχόταν ισχυρή πίεση, υποχώρησε περαιτέρω χωρίς κανείς να μπορεί να πει εάν είναι προσωρινή κατάσταση ή θα μονιμοποιηθεί στην πορεία.

Το πρωί της Δευτέρας (14/10) η πρωινή infotainment εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18 – 54 8,6% καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση πίσω από «Buongiorno» σε Mega, «Super Κατερίνα» σε Alpha και «Breakfast» στο STAR.

Στο σύνολο το «Πρωινό» σημείωσε σαφώς καλύτερη επίδοση, 14,6% καταλαμβάνοντας τη δεύτερη πίσω από τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ.

Το κλίμα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, βαρύ στην εκπομπή, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια να αναστραφεί. Οι πληροφορίες περί πρόθεσης παραιτήσεων έχουν βάση ωστόσο μέχρι στιγμής όλοι οι συντελεστές συνεχίζουν ως έχουν.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έλειψε το πρωί της Δευτέρας για λόγους υγείας ωστόσο το πρωί της Τρίτης (15/10) ήταν κανονικά στη θέση της.

Όσον αφορά στις εμπορικές τοποθετήσεις και εκεί η κατάσταση δεν είναι ανέφελη με πολλές εταιρίες να επιμένουν στην απόσυρση των προϊόντων τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα θεωρείται βέβαιο – σχεδόν προεξοφλείται – πως δεν πρόκειται να βγει στον «αέρα» το βραδινό τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα.

Πηγή: reader.gr

Η έμμεση απάντηση του Λιάγκα στο θέμα παραίτησης ...

Η Αφροδίτη Γραμμέλη απουσίαζε χθες, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου από το Πρωινό επειδή ήταν άρρωστη. Ν

α σας θυμίσουμε ότι και η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Ένα πρόβλημα υγείας με κρατά για λίγο εκτός δουλειάς. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι ήδη καλύτερα και αύριο θα επιστρέψω. Σας ευχαριστώ πολύ»!

Σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, η δημοσιογράφος ήταν κανονικά στο πόστο της με τον Γιώργο Λιάγκα να την καλωσορίζει:

«Αφροδίτη καλώς ήρθες». Η Αφροδίτη απάντησε: «Γεια σου Γιώργο, σου έλειψα;»!

Και τότε ο παρουσιαστής είπε: « Μου έλειψες. Στην Ελλάδα ούτε να αρρωστήσεις μια μέρα δεν μπορείς. Εσύ ήσουν άρρωστη τρεις-τέσσερις μέρες. Περαστικά»!