Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει την κόντρα του με τους δημοσιογράφους. Σε νέο βίντεο που ανάρτησε υποστηρίζει ότι «η σάτιρα δεν έχει όρια, όρια έχει η δημοσιογραφία γι’ αυτό και η δημοσιογραφία έχει Πειθαρχικό και πρόστιμα», μια ατάκα που θα συζητηθεί σίγουρα πολύ.

Μιλώντας για τις τηλεοπτικές εξελίξεις σήμερα στον αέρα του «Breakfast @ Star», οι συντελεστές της εκπομπής θυμήθηκαν τις αντιδράσεις της διοίκησης του ΑΝΤ1 την περίοδο του «Super Mammy», το οποίο «ψαλιδίστηκε» στον ελάχιστο αριθμό επεισοδίων μετά από τον σάλο που ξεσηκώθηκε. Η εύλογη απορία που διατύπωσαν είναι αν υπήρξε αντίδραση ως τώρα από πλευράς Σκάι για την επίθεση που ο Μάρκος Σεφερλής εξαπέλυσε στους δημοσιογράφους.

Το ερώτημα απάντησε ο δημοσιογράφος αρμόδιος για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ Αλέξανδρος Κατσαρίδης. Σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, από την πλευρά του σταθμού υπήρξε μέχρι στιγμής σιγή ασυρμάτου. Καμία επίπληξη και καμία συζήτηση δεν έγινε με τον παρουσιαστή και ηθοποιό.

Και πρόσθεσε ότι το συμβόλαιο του Μάρκου Σεφερλή με το κανάλι ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Επίσης, ότι το «Ορκιστείτε παρακαλώ», το τρίτο project που θα υλοποιούσε ο κωμικός σε συνεργασία με τον Σκάι, έχει παγώσει οριστικά.

Το ερώτημα πλέον, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, είναι τι θα αποφασιστεί για τη συνέχεια του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Να θυμίσουμε ότι η μεσημεριανή ζώνη του Σκάι δεν διανύει την καλύτερη φάση της από άποψη τηλεθέασης. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός απροόπτου, η έλευση της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής με την Ευλαμπία Ρέβη θα σημάνει το πρόωρο τέλος του «My style rocks» ή της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή.

Έτοιμοι για νέο συμβόλαιο, ψάχνουν εκπομπή!

Μία νέα πληροφορία όμως για το μέλλον του Μάρκου Σεφερλή μεταδόθηκε στο OPEN, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής, παρότι η εκπομπή του φέτος δεν πήγε καλά, στο κανάλι έχουν αποφασίσει να τον στηρίξουν και να τον ανανεώσουν.

Μάλιστα, μεταφέρθηκε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο τις επόμενες ημέρες στελέχη του καναλιού θα βρεθούν στο εξωτερικό, ώστε να δουν νέα προγράμματα και να βρουν μία εκπομπή ή νέο φορμάτ, που θα ταιριάζει στον Σεφερλή και θα το αγοράσουν για του χρόνου!