Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και δεν παραδίδει, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, στον Γιώργο Λιάγκα ούτε ένα λεπτό από την εκπομπή του, παρά τις πιέσεις που δέχεται από κάποιους ώστε να ξεκινά «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 στις 9.20 το πρωί και όχι στις 09.50, για να μπορεί ο Λιάγκας να ανταγωνίζεται επί ίσοις όροις την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά στο Mega.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι άκαμπτος σε αυτό το ζήτημα κι έτσι θα συνεχίσει να παραδίδει τη σκυτάλη στον Γιώργο Λιάγκα στις 9.50 και να δουλεύει με πάθος τη δική του παραγωγή, το «Καλημέρα, Ελλάδα». Μπορεί ο Λιάγκας να μηχανεύεται πράματα και θάματα για να πάρει χώρο, όπως λένε κάποιοι στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, αλλά και ο Παπαδάκης είναι παλιά καραβάνα. Βέβαια, είναι γνωστό σε όλη την τηλεοπτική αγορά ότι ο Λιάγκας επιθυμεί να πάρει την πολύ πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αν και εφόσον ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίσει να αποχωρήσει μπροστά από τις κάμερες.

Οι χαμηλές πτήσεις μέχρι στιγμής του «Καλημέρα, Ελλάδα» στην τηλεθέαση σε μια πρωινή ζώνη που είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας μπορεί εύκολα να ανατραπούν. Ο Παπαδάκης ξέρει τους μηχανισμούς. Άλλωστε, είναι αυτός που κρατά στην πλάτη του τη μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή. Η αλλαγή της θερινής ώρας σε χειμερινή μετά την 28η Οκτωβρίου βοηθά τον Γιώργο Παπαδάκη, που βρίσκει συμμάχους του πάντα στο πρωινό ξύπνημα τους συνταξιούχους.

"Κεραμίδα" για Γιώργο Λιάγκα - Του ανακοινώνει το τέλος και επίσημα ο ΑΝΤ1!

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το ρεπορτάζ για την κατοικία του πρόωρα χαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ τα απόνερα συνεχίζουν να … μπαίνουν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του Γιώργου Λιάγκα.

Η τηλεθέαση της εκπομπής που από την αρχή της σεζόν δεχόταν ισχυρή πίεση, υποχώρησε περαιτέρω χωρίς κανείς να μπορεί να πει εάν είναι προσωρινή κατάσταση ή θα μονιμοποιηθεί στην πορεία.

Το πρωί της Δευτέρας (14/10) η πρωινή infotainment εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18 – 54 8,6% καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση πίσω από «Buongiorno» σε Mega, «Super Κατερίνα» σε Alpha και «Breakfast» στο STAR.

Στο σύνολο το «Πρωινό» σημείωσε σαφώς καλύτερη επίδοση, 14,6% καταλαμβάνοντας τη δεύτερη πίσω από τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ.

Το κλίμα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, βαρύ στην εκπομπή, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια να αναστραφεί. Οι πληροφορίες περί πρόθεσης παραιτήσεων έχουν βάση ωστόσο μέχρι στιγμής όλοι οι συντελεστές συνεχίζουν ως έχουν.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έλειψε το πρωί της Δευτέρας για λόγους υγείας ωστόσο το πρωί της Τρίτης (15/10) ήταν κανονικά στη θέση της.

Όσον αφορά στις εμπορικές τοποθετήσεις και εκεί η κατάσταση δεν είναι ανέφελη με πολλές εταιρίες να επιμένουν στην απόσυρση των προϊόντων τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα θεωρείται βέβαιο – σχεδόν προεξοφλείται – πως δεν πρόκειται να βγει στον «αέρα» το βραδινό τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα.

Πηγή: reader.gr

Η έμμεση απάντηση του Λιάγκα στο θέμα παραίτησης ...

Η Αφροδίτη Γραμμέλη απουσίαζε χθες, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου από το Πρωινό επειδή ήταν άρρωστη. Ν

α σας θυμίσουμε ότι και η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Ένα πρόβλημα υγείας με κρατά για λίγο εκτός δουλειάς. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι ήδη καλύτερα και αύριο θα επιστρέψω. Σας ευχαριστώ πολύ»!

Σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, η δημοσιογράφος ήταν κανονικά στο πόστο της με τον Γιώργο Λιάγκα να την καλωσορίζει:

«Αφροδίτη καλώς ήρθες». Η Αφροδίτη απάντησε: «Γεια σου Γιώργο, σου έλειψα;»!

Και τότε ο παρουσιαστής είπε: « Μου έλειψες. Στην Ελλάδα ούτε να αρρωστήσεις μια μέρα δεν μπορείς. Εσύ ήσουν άρρωστη τρεις-τέσσερις μέρες. Περαστικά»!