Η Αθήνα Οικονομάκου έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να απασχολεί τα media, τόσο με τα επαγγελματικά όσο και με τα προσωπικά της. Φυσικά, τον τελευταίο χρόνο έχουν υπάρξει αμέτρητα πρωτοσέλιδα για το διαζύγιό της και φυσικά για τη νέα της σχέση με τον Ιταλό μπασκετομπολίστα, όμως από μικρή ήξερε να… προκαλεί ταραχή!

Σε συνέντευξή της λοιπόν πριν μερικά χρόνια στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, είχε μιλήσει για το σεξ και είχε σοκάρει το κοινό με μια μοναδική της απάντηση.

Όταν ο Ουγγαρέζος τη ρώτησε αν έχει κάνει σεξ σε ασανσέρ, εκείνη είπε αφοπλιστικά: «Όχι, αλλά έχω κάνει σεξ σε φρεάτιο»!

Δείτε κι άλλες πικάντικες απαντήσεις σε προσωπικές ερωτήσεις, στο βίντεο που ακολουθεί:

Το βίντεο του Μπρούνο Τσερέλα με την Αθηνά Οικονομάκου που κατέβασε το Instagram

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στην Ιταλία, σε ιδιωτικό θέρετρο και το ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές του.

Το ζευγάρι ανέβασε δύο βίντεο, ένα στο κάθε τους προφίλ, όπου απεικονίζονταν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα με τα μαγιό τους, όμως το Instagram έκρινε το βίντεο ως «ακατάλληλο για ανηλίκους» και το «έριξε» από το προφίλ της ηθοποιού!

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν με επηρεάζουν όσα γράφονται για τη νέα μου σχέση και τα παιδιά μου – Έχω γερό στομάχι

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών σε βραδινή έξοδό της.  Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε και για τα όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον σύντροφό της.

Στη διάρκεια των δηλώσεών της, η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Δεν με επηρεάζουν όσα γράφονται για τη νέα μου σχέση και τα παιδιά μου, αυτούς που τα γράφουν επηρεάζουν. Αρχικά, έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να επιλέγω, να εκτιμώ και να αξιολογώ τι πρέπει να με επηρεάζει και τι όχι! Δεύτερον, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά καταλαβαίνω γιατί σκέφτεται έτσι κάποιος, τι μπορεί να τον θυμώνει, να τον στεναχωρεί στη δική του ζωή… Θέλει γερό στομάχι όλο αυτό και το έχω».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Δεν ενημέρωσα τον Μπρούνο ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και έχω μια δημοφιλία. Απλώς επειδή είναι στον χώρο και είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο φαντάζομαι ότι γνώριζε».