Να ξηλώσει το «πάπλωμα» της ΕΡΤ επιθυμεί ο τέως πρόεδρος της Κωνσταντίνος Ζούλας. Οπως ακούγεται έντονα στη μιντιακή αγορά, ο Ζούλας «χτύπησε» ξανά ως νέος διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Σκάι προς ΕΡΤ μεριά…
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, έκανε πρόταση στον δημοφιλή Φώτη Σεργουλόπουλο και στην ωραία Τζένη Μελιτά για να αφήσουν την ΕΡΤ και να πάνε με φόρα στον Σκάι και να αναλάβουν μια εκπομπή στα μέτρα τους στην πρωινή ή στη μεσημεριανή ζώνη.
Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίδυμο έχει υποστηριχθεί πολύ από τη δημόσια τηλεόραση για να γίνει τηλεοπτική καθημερινή συνήθεια με το πρωινό ψυχαγωγικό τους μαγκαζίνο «Πρωίαν σε είδον», από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, 09.00-12.00, και θα ήταν τουλάχιστον αχαριστία ή ακόμη και σπασμωδική κίνηση χωρίς καμία ουσία να αποχαιρετήσει ένα μαγαζί-γωνία όπως η ΕΡΤ. Οι φήμες, πάντως, για τη Μελιτά και τον Σεργουλόπουλο είναι πολλές. «Πάνε στον Σκάι ο Σεργουλόπουλος και η Μελιτά;» ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο αέρα, μέσα από την εκπομπή της «Happy Day στον Alpha».
«Ετσι διαβάζω, δεν ξέρω» απάντησε ο συνεργάτης της Δημήτρης Παπανώτας, για να επιβεβαιώσει εμμέσως πλην σαφώς το ρεπορτάζ. «Ααα, διαβάζεις… Μου θυμίζεις τη μάνα μου, Δημήτρη μου, που με παίρνει και μου λέει “κάπου το διάβασα ότι δεν θα μείνεις στον Alpha”. Και της λέω “μη διαβάζεις, ρώτα εμένα”» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον δημοσιογράφο, για να «ανάψει» και εκείνη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των καναλιών για το επαγγελματικό της μέλλον.
Στον ΣΚΑΙ και η νέα σεζόν του «Voice»
O Σκάι έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη! Ξανά το «Voice» στο κανάλι του Νέου Φαλήρου και του Γιάννη Αλαφούζου. Υστερα από γερή μάχη, όπως λέγεται στη μιντιακή αγορά, με τον ΑΝΤ1 ο Σκάι έκλεισε το μεγάλο deal με τον Ατζούν!
Επειτα από μια περίοδο αβεβαιότητας, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ του Σκάι και της τηλεοπτικής εταιρίας Acun Medya, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για τη συνέχιση του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού «The Voice» και την επόμενη σεζόν 2025-2026. Το σόου με την ανανεωμένη του σύσταση (Καπουτζίδης στην παρουσίαση, Μάστορας, Μαζωνάκης, Παπαρίζου και Μουζουράκης στην κριτική επιτροπή) κατάφερε να διατηρήσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε σχέση με τον ανταγωνισμό, γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Σκάι έχουν συμφωνήσει σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την παραγωγή του σόου. Υπάρχει μια πιθανότητα το κανάλι να προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές στην κριτική επιτροπή. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αν και ο Σκάι κρατά κλειστά τα χαρτιά του.
Να τονίσουμε ότι η επιτυχία του «Voice» αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ του Σκάι και της Acun Medya, ειδικά μετά την περίοδο κατά την οποία οι σχέσεις τους ήταν οριακές, λόγω των χαμηλών επιδόσεων άλλων ριάλιτι του σταθμού. Πάντως οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που θα φέρει η νέα σεζόν, διατηρώντας το «Voice» στην κορυφή των προτιμήσεών τους.
Πηγή: newsbreak.gr