Στον κόσμο των γάμων, όλοι προσβλέπουν σε μια μέρα γεμάτη ευτυχία, υποσχέσεις και αιώνια αγάπη. Ωστόσο, στην Ισπανία, έχει προκύψει μια ιστορία που έχει αφήσει περισσότερους από έναν με το στόμα ανοιχτό: Ένας άνθρωπος που καταστρέφει γάμους για χρήματα.

Ναι, ακριβώς όπως το διαβάζετε. Αυτό το άτομο έχει γίνει viral αφού εμφανίστηκε σε διάφορα μέσα ενημέρωσης μοιράζοντας το περίεργο επάγγελμά του, το οποίο του επιτρέπει να ζει με τρόπο που του επιτρέπει να ζει με τρόπο που του επιτρέπει να... αρκετά περίεργο.

Η «δουλειά» τους είναι ιδανική για όσους αμφιβάλλουν για τη δέσμευση και χρειάζονται μια δικαιολογία για να υποχωρήσουν την τελευταία στιγμή. Δεν θέλετε να παντρευτείτε αλλά δεν ξέρετε πώς να διαλύσετε το γεγονός;

Εδώ μπαίνει στη δράση αυτός ο περίεργος χαρακτήρας, ο οποίος για 500 ευρώ εμφανίζεται στο γάμο σας και τον καταστρέφει με κάποια ενοχλητική σκηνή.

Επιπλέον 50 ευρώ για κάθε χτύπημα που δέχεται

Το πιο εκπληκτικό από όλα, το τέλος των 500 ευρώ δεν περιλαμβάνει τις πιθανές φυσικές επιπτώσεις. Γιατί ναι, αυτός ο άνθρωπος έχει υπολογίσει τον κίνδυνο να δεχτεί μερικά χτυπήματα για τη «δουλειά» του. Σύμφωνα με τη δική του αφήγηση, χρεώνει επιπλέον 50 ευρώ για κάθε χτύπημα που δέχεται, είτε από τον πατέρα της νύφης, είτε από τον κουμπάρο είτε από έναν θυμωμένο καλεσμένο.

«Τρέχω γρήγορα, αλλά αν θέλουν να μου δώσουν περισσότερα χρήματα, μπορώ να πάω πιο αργά», σχολιάζει ειρωνικά, προκαλώντας ένα κύμα σχολίων.