Ολική επαναφορά για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας.Η επανεκκίνηση του ΛΑ.ΟΣ. έχει και ημερομηνία έναρξης αφού, θα πραγματοποιηθεί και επίσημα στις 14 Φεβρουαρίου.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία ο επικεφαλής του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Καρατζαφέρης όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από την δική του εκπομπή στο Κανάλι ΑΡΤ, θα πραγματοποιήσει ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ολύμπικ Ρουαγιάλ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε ότι, επέλεξε τη συγκεκριμένη ημερομηνία αφού έχει σκοπό να πραγματοποιήσει «επίθεση φιλίας» όχι μόνο στους ψηφοφόρους του κόμματός του αλλά σε όλους τους αναποφάσιστους. Στις προθέσεις των στελεχών του ΛΑ.ΟΣ είναι να κερδίσουν ψηφοφόρους από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Όπως μάλιστα λένε ανοιχτά τα στελέχη του η γνήσια φιλοσοφία της Νέας Δημοκρατίας αυτή τη στιγμή ακολουθείται πιστά μόνο από τον ΛΑ.ΟΣ.

Η πρωτοβουλία του Γ. Καρατζαφέρη είναι μια ακόμα πρωτοβουλία η οποία εντάσσεται στις φήμες που «κυκλοφορούν» έντονα το τελευταίο διάστημα και οι οποίες «κάνουν λόγο» για πρόωρες εκλογές. Άλλωστε επί καθημερινής βάσης ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκφράζει την εκτίμηση ότι, η σημερινή κυβέρνηση δεν θα αντέξει το βάρος του ασφαλιστικού και πολλών ακόμα μέτρων και γρήγορα θα καταρρεύσει.

Πηγή: Crashonline.gr