Facebook Pixel Γιώργος Φίλης: Δηλώνει φανατικός Παναθηναϊκός
Life
| 2022-06-14 17:58:00

Ο αναλυτής Φίλης «κατακεραυνώνει» την Τουρκία και δηλώνει υπερήφανος Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο αναλυτής Φίλης «κατακεραυνώνει» την Τουρκία και δηλώνει υπερήφανος Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλυπτική αποδείχτηκε η συνέντευξη στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη.

Λαβράκι βγήκε από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Φίλης στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη. Ο διδάκτωρ Γεωπολιτικής και καθηγητής ευρωπαϊκής ιστορίας απάντησε στο δεύτερο μέρος της εκπομπής σε ερωτήματα αναγνωστών του www.infognomonpolitics.gr και ακόλουθων του καναλιού στο Youtube.

Σε αυτό το τμήμα της συνέντευξης, αφού κατακεραύνωσε την Τουρκία, αποκάλυψε τις οπαδικές του προτιμήσεις. Για την ακρίβεια το Sportdog που έχει μάτια παντού και τον είδε στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, του έθεσε ευθεία ερώτηση για το πως του φάνηκε ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς. Ο αναλυτής παραδέχτηκε ότι είναι υπερήφανος Παναθηναϊκός. Ειδικά αυτήν την περίοδο που η ομάδα του έδειξε μεγάλα πράγματα στο χορτάρι και κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο και να βγει ξανά στην Ευρώπη. Μάλιστα έδειξε τον τρόπο με τον οποίο γαλουχεί τον γιο του με την πράσινη ιδέα, δείχνοντάς του βίντεο από τις ευρωπαϊκές πορείες.

 

"Όπλισε" ο Φίλης! ΣΟΚ Τούρκων με Ελλάδα - Ραντεβού με την ιστορία, να είμαστε έτοιμοι 

Στο πρώτο μέρος των δηλώσεών του, ο διδάκτων Γεωπολιτικής και καθηγητής ευρωπαϊκής ιστορίας αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τα εθνικά ζητήματα και την Τουρκία, τα εξοπλιστικά, τον κίνδυνο θερμού επεισοδίου, τις γεωπολιτικές εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα ενεργειακά και τον παράγοντα Κίνα.

O διδάκτωρ γεωπολιτικής και καθηγητής ευρωπαϊκών θεμάτων υποστήριξε, ότι ο Ερντογάν έφτιαξε δικό του εθνικό όρκο, προκειμένου να «νικήσει» τον Κεμάλ. Αυτό πρεσβεύει το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας». Το καλοκαίρι του 2020, με την κρίση με το Oruc Reis, οι Τούρκοι έπαθαν ΣΟΚ με την αντίσταση της Ελλάδας

Παράλληλα υποστήριξε, ότι πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα ΟΛΟΙ! Γιατί το πολιτικό σύστημα εκπαιδεύει τον λαό για πόλεμο στην Τουρκία. Αν επιχειρήσει όμως, η Τουρκία θα πάρει την κατάλληλη απάντηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αυτή θα είναι η δοκιμασία της γενιάς μας. Γι'αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και εθνικά μέσω της ενότητας.

Επίσης τόνισε, ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει υποχρέωση να είμαστε μέγα της θαλάσσης κράτος και υποστήριξε, ότι τα Marder που έρχονται αντί των BMP-1 θα πάνε στον Έβρο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον πόλεμο της Ουκρανίας, χαρακτηρίζοντας στρατηγικό νικητή τις ΗΠΑ αλλά και στον παράγοντα Κίνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags