Ξέσπασε ο Σάββας Καλεντερίδης με το δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας κατά του Αρχηγού του Στόλου, Αντιναύαρχου Παναγιώτη Λυμπέρη. Συγκεκριμένα σε ανυπόγραφο άρθρο της «Political» κατηγορείται ο αρχηγός, ότι “κυριεύεται από προσωπικές φιλοδοξίες και επικίνδυνες για την άμυνα της χώρας απόψεις” γιατί “θέλει μόνο γαλλικά πλοία στον Στόλο και απεχθάνεται οτιδήποτε αμερικανικό”. Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι ο Αρχηγός Στόλου διακατέχεται από αριστερές ιδεολογικές πεποιθήσεις ως το να εάν κάποιος στρατιωτικός είναι αριστερός είναι κακό.

Ο επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, υποστήριξε ότι σε μια εποχή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τέτοιες απειλές, το να ξεκατινιάζονται ανώτατοι αξιωματικοί και να απαξιώνουν, εξαπολύοντας απίστευτες αθλιότητες εις βάρος του αρχηγού του Στόλου, είναι εθνικός ξεπεσμός.

«Απορώ τί κάνει ο ΥΠΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Έλληνας πρωθυπουργός. Απορώ πώς ανέχονται τέτοιες καταστάσεις. Πώς δεν τους αρπάζουν από τα αφτιά αυτούς που ξεκατινιάζονται; Δεν έχουν καμία δουλειά τέτοιοι αξιωματικοί στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν ντρέπονται λίγο, να ξεκατινιάζονται με τον Τούρκο έξω από την πόρτα μας;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάββας Καλεντερίδης.