Τα τουρκικά ΜΜΕ στοχοποιούν τις τελευταίες μέρες τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο λόγω των επισκέψεών του στις φρουρές ακριτικών φυλακίων για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

 

Γιατί στοχοποιούν τα νησία & η περιβόητη λίστα «EGAYDAAK». Ο όρος «EGAYDAAK» αποτελεί αρκτικόλεξο της φράσης «Egemenligi Anlasmalarla Yunanistan’a Devredilmemis Ada Adacιkve Kayalιklar» δηλαδή: «νησιά, νησίδες και βραχονησίδες των οποίων η κυριότητα δεν παραχωρήθηκε στην Ελλάδα με διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες», σύμφωνα με το αφήγημα της Τουρκίας.

Δηλώσεις Οκτάι-Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ

”Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας επέκρινε την Παρασκευή την επίσκεψη του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ σε νησί του Αιγαίου, το οποίο που θα έπρεπε να μην έχει στρατό σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες.

«Η Τουρκία δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες και τέτοιες επισκέψεις και θα κάνει ό,τι χρειάζεται», είπε ο Φουάτ Οκτάι σε συνέντευξή του σε τουρκικό κανάλι YouTube, αναφερόμενος στη φωτογραφία του Έλληνα Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου στη Ψέριμο».

Και όλα αυτά, την στιγμή που επιθέσεις εξαπολύονται και από την Ελληνική Αριστερά κατά του Αρχηγού!