Facebook Pixel Ηλίας Παπανικολάου: Αλήθειες που "καίνε" στην εκπομπή Leaders! "Χρυσό μετάλλιο υποκρισίας – Να το χαίρεσαι κ. Μητσοτάκη"
Life
| 2023-01-24 11:58:00

Αλήθειες που "καίνε" στην εκπομπή Leaders! "Χρυσό μετάλλιο υποκρισίας – Να το χαίρεσαι κ. Μητσοτάκη"

του Γεωπόλδου
Αλήθειες που "καίνε" στην εκπομπή Leaders! "Χρυσό μετάλλιο υποκρισίας – Να το χαίρεσαι κ. Μητσοτάκη"

Για όλα φταίει το άκαπνο κέντρο του Κολωνακίου κατά τον διευθυντή σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star που υποστήριξε, ότι αποτελεί χειρόφρενο της ελληνικής κοινωνίας.

Ξέσπασε ο Ηλίας Παπανικολάου στην αποφώνησή του στην εκπομπή «Leaders». Την οργή του διευθυντή σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star προκάλεσε το γεγονός της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Προφανώς και δεν ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος και δεν ήταν μία σημαντική οικογένεια. Γιατί άλλωστε; Ο παππούς του απελευθέρωσε τη μισή Ελλάδα. Ολωνών ο παππούς έχει απελευθερώσει τη μισή Ελλάδα», είπε αρχικά ειρωνευόμενος.

«Εξηγώ, ότι δεν είμαι φιλοβασιλικός», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια υποστήριξε, ότι η κηδεία ήταν άψογη, γιατί δεν διοργανώθηκε από το ελληνικό κράτος. «Προφανώς δεν ήταν δικαιούτο να ταφεί δημοσία δαπάνη, γιατί δεν είχε το καλλιτεχνικό μέγεθος του... Δάκη. Δεν ειρωνεύομαι τον Δάκη, αλλά αυτούς που αποφάσισαν αυτό το ρεζιλίκι. Καλό κάναμε σε αυτήν την οικογένεια που δεν κάναμε τίποτα, που δεν ανακατεύτηκε το ελληνικό κράτος. Διότι έγινε μία άψογα οργανωμένη τελετή. Όλα πήγαν ρολόι. Σκεφτείτε να το είχε αναλάβει αυτό η ελληνική κυβέρνηση, πόσο χάλια θα πήγαιναν κάποια πράγματα», είπε.

Στο τέλος εξήγησε τί φταίει στην Ελλάδα και ξεχνάμε την ιστορία μας, στέλνοντας μήνυμα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Επί της ουσίας όμως εδώ είχαμε το χρυσό μετάλλιο υποκρισίας. Εξηγώ ότι η άποψή μου είναι, ότι στην Ελλάδα δεν κινδυνεύουμε από τον εργάτη της Δραπετσώνας. Έχει μία ξεκάθαρη πολιτική άποψη, την οποία στηρίζει με αίμα. Δεν κινδυνεύουμε από τον λαϊκό δεξιό της Λακωνίας.

Κινδυνεύουμε από το χειρόφρενο της ελληνικής κοινωνίας που είναι το άκαπνο κέντρο του Κολωνακίου. Γιατί εξαιτίας του άκαπνου κέντρου του Κολωνακίου κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε. Ξεχνάμε την ιστορία μας. Διαγράφουμε το παρελθόν μας», ανέφερε και κατέληξε:

«Να το χαίρεσαι κ. Μητσοτάκη το άκαπνο κέντρο του Κολωνακίου. Γιατί τη λαϊκή δεξιά δεν έχω την αίσθηση, ότι μπορείς να την έχεις σίγουρη».

Δείτε το μήνυμα του Ηλία Παπανικολάου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags