Facebook Pixel Rafale: Τρόμος για Τούρκους πιλότους! Πανικός στην Άγκυρα με τους αόρατους δολοφόνους (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-01-26 12:41:00

Τρόμος τα Rafale για Τούρκους πιλότους! Πανικός στην Άγκυρα με τους αόρατους δολοφόνους (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Τρόμος τα Rafale για Τούρκους πιλότους! Πανικός στην Άγκυρα με τους αόρατους δολοφόνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη για τα γαλλικά μαχητικά που θα συζητηθεί! Η προπαγάνδα της Τουρκίας που έπεσε στο κενό και η αδυναμία να βρεθεί αντίδοτο στην ελληνική κυριαρχία...

Μία σούπερ αποκάλυψη έκανε ο Αλκιβιάδης Στεφανής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμύνης ανέφερε κάτι για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες και είχε συζητηθεί εκτενώς τους τελευταίους μήνες του 2022, αλλά δεν είχαμε ακούσει ποτέ επίσημα χείλη από πλευράς κυβέρνησης, να το επιβεβαιώνουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στα τέλη του Αυγούστου του 2022, o Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτήρισε «εχθρική» ενέργεια από πλευράς Ελλάδας ένα υποτιθέμενο «κλείδωμα» από πλευράς Ελλάδας τουρκικών μαχητικών από τους ελληνικούς S-300, σε μία προσπάθεια να εκθέσει τη χώρα μας στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, οι οποίες είχαν επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία για τους τουρκικούς S-400 με αποτέλεσμα η Τουρκία να αποβληθεί από το πρόγραμμα των F-35.

Και επανερχόμαστε στο σήμερα. Όπως ακούσατε και στο ρεπορτάζ, η Αθήνα διέψευσε, ότι ενεργοποιήθηκε το σύστημα S-300 και λόκαρε τα τουρκικά μαχητικά. Και τότε τί συνέβη;

Οι πληροφορίες που έρχονταν στα αφτιά μας, υποστήριζαν, ότι τα τουρκικά μαχητικά κλείδωσαν τα συστήματα των Rafale, τα οποία οι Τούρκοι πιλότοι ούτε καν αντιλήφθηκαν και τράπηκαν σε άτακτη φυγή υπό καθεστώς πανικού.

Στις 24 Ιανουαρίου 2023, όταν ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, επιβεβαίωσε το κλείδωμα των τουρκικών F-16 από ελληνικά Rafale, κάνοντας μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη, η οποία εξηγεί, γιατί οι Τούρκοι αντιδρούν τόσο σφοδρά στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας.

Κρατήστε την ατάκα του Αλκιβιάδη Στεφανή, ότι τα Rafale λόκαραν τα τουρκικά μαχητικά από 250 χλμ μακρυά! Θυμηθείτε λοιπόν τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τέλη Δεκεμβρίου που υποστήριζαν, ότι οι γαλλικές… ριπές μπορούν να εγκλωβίσουν τους Τούρκους από την Εύβοια.

Τα Rafale έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα πάνω από το Αιγαίο! Οι Τούρκοι επιτελείς βλέπουν με τρόμο να έχουν αλλάξει οι τακτικές μάχης πάνω από το Αιγαίο και δεν έχουν τρόπο για αντιμετωπίσουν την κυριαρχία της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags