Facebook Pixel Ηλίας Παπανικολάου: Αποθεώνει Θύρα 7 και Original: «Αυτοί θα πολεμήσουν για την Ελλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-05-13 22:18:00

Μέγας Παπανικολάου! Αποθεώνει Θύρα 7 και Original: «Αυτοί θα πολεμήσουν για την Ελλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Μέγας Παπανικολάου! Αποθεώνει Θύρα 7 και Original: «Αυτοί θα πολεμήσουν για την Ελλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR άσκησε κριτική σε όσους κουνούν το δάχτυλο στη νεολαία επειδή τσακώνεται για τα οπαδικά…

Μία σημαντική παρέμβαση που αξίζει προσοχής έκανε ο Ηλίας Παπανικολάου στην εκπομπή “Leaders”, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, στις 21:00 στο StarX.gr. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR άσκησε κριτική σε όσους κουνούν το δάχτυλο στη νεολαία επειδή τσακώνεται για τα οπαδικά…

«Βλέπω πολύ εσάς τους 50αρηδες συνομήλικούς μου τον τελευταίο καιρό και κουνάτε το δάχτυλο στη νεολαία για κάθε αφορμή που υπάρχει. Η νεολαία δεν τα κάνει καλά, γιατί πλακώνεται για τις ομάδες. Η νεολαία δεν τα κάνει καλά, γιατί πλακώνεται για τους τράπερ. Η νεολαία δεν τα κάνει καλά γιατί είναι με ένα κινητό στο χέρι. Όλες στραβά τα κάνει η νεολαία.

Είδαμε και τα δικά μας τα χάλια, τί κάναμε. Λες και εμείς πριν κοιμηθούμε, όταν ήμασταν 22 χρονών, παίρναμε την Αρβελέρ τηλέφωνο να μας νανουρίσει, να μας διαβάσει τη βυζαντινή ιστορία. Σας παρακαλώ συνέλθετε, διότι εμείς, τη σκάλα δεν μπορούμε να την ανέβουμε. Όταν έρθει η ώρα της κρίσης, αυτή τη νεολαία θα στείλουμε να πολεμήσει για εμάς, τη νεολαία που πλακώνεται για τους τράπερ.

Τη θύρα 7 των Καμινίων θα στείλουμε, τον Εύοσμο, την Τριανδρία, την Original, αυτούς θα στείλουμε. Εμείς θα πάμε;

Για συνέλθετε λίγο. Σταματήστε να κουνάτε με το δάχτυλο και να δείχνετε τους ανθρώπους λες και είναι τίποτα μιάσματα. Είναι τα παιδιά μας, τα ξαδέλφια μας και τα αδέλφια μας. Και οφείλεται να τους σέβεστε. Γιατί για αυτούς τους ανθρώπους η μόνη μας υποχρέωση είναι, να τους εμποτίσουμε με ελληνικό πνεύμα και με αγάπη για την πατρίδα. Ας το προσφέρουμε και ας αφήσουμε την κριτική», ανέφερε ο δημοσιογράφος.     

Δείτε την παρέμβαση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags