Facebook Pixel Άδωνις Γεωργιάδης: "Βόμβα" Γεωργιάδη για "Σπαρτιάτες": "Μπορεί να γίνει ένσταση - Αν αποδειχτεί για Κασιδιάρη τότε..." (Vid)
Life
| 2023-06-26 10:21:00

"Βόμβα" Γεωργιάδη για "Σπαρτιάτες": "Μπορεί να γίνει ένσταση - Αν αποδειχτεί για Κασιδιάρη τότε..." (Vid)

Sportdog Team
"Βόμβα" Γεωργιάδη για "Σπαρτιάτες": "Μπορεί να γίνει ένσταση - Αν αποδειχτεί για Κασιδιάρη τότε..." (Vid)

Ραγδαίες εξελίξεις προανήγγειλε για το κόμμα των "Σπαρτιατών" ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν αποδειχτεί ότι όντως ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο αρχηγός τους μέσα από την φυλακή.

Για αποβολή των "Σπαρτιατών" από τη Βουλή εφόσον αποδειχθεί στη Δικαιοσύνη ότι κρυφός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος είναι ο καταδικασμένος για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως υπογράμμισε, ο νόμος προβλέπει ότι εάν κάποιος καταθέσει ένσταση στο Εκλογοδικείο και αποδειχθεί ότι οι "Σπαρτιάτες" έχουν «εικαζόμενη ηγεσία» τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τότε το κόμμα αυτό θα αποβληθεί από το Κοινοβούλιο.

«Τώρα που το κόμμα αυτό μπήκε στη Βουλή, οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να κάνει ένσταση στο Εκλογοδικείο και εάν αποδειχθεί στο δικαστήριο η εικαζόμενη ηγεσία, πέφτει αυτό το κόμμα», δήλωσε ο Γεωργιάδης στο Open.

Ενώ πρόσθεσε πως «αν δεν υπήρχε η ρύθμιση Βορίδη, σήμερα στη Βουλή θα ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης». «Εμείς βάλαμε έναν νόμο που απέκλειε τον Κασιδιάρη και όποιον έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και αυτοί απεκλείσθησαν», επισήμανε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με Τριανταφυλλόπουλο - Δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες για τους "Σπαρτιάτες" - "Ντροπή σου Μάκη"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags