Το… γάντι σήκωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, απέναντι στον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα σε ποστάρισμά του στα social media έκανε σκληρή κριτική στις τελευταίες του εμφανίσεις, κάνοντας μάλιστα λόγο για αυτογελοιοποίηση!

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μέσα στην εθνική Τραγωδία, να κυκλοφορεί ο Στ. Κασσελάκης σε ρόλο σωτήρα του Κράτους είναι κακό χιούμορ ακόμη κ για τους χιουμορίστες. Επειδή λείπει η αυτοσυγκράτηση ας τον βοηθήσουν οι δήθεν «σύμβουλοι»! Να περιοριστεί, τουλάχιστον, η αυτογελοιοποίηση..».

Άμεση ήταν η απάντηση του εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στα όσα είπε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, για εκείνον περί «σωτήρα του κράτους».

Με ανάρτηση στο twitter απάντησε σε έντονο ύφος «Καλό χιούμορ είναι να συνασπίζονται απέναντί σου όλοι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη. Καλό χιούμορ είναι να τους βλέπεις να μην μπορούν να κρύψουν -ούτε για μια εβδομάδα, ούτε μέχρι τις εκλογές!- τον φόβο και τον πανικό τους».

"Δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, έγραψε κάποιος μία μπαλαφάρα..."

Σχεδόν την παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες που έχουν πλήξει την χώρα τον τελευταίο μήνα, ζήτησε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ στο καθιερωμένο σχόλιο του στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» απαρίθμησε όλα τα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί κατά τη θητεία της κυβέρνησης, από τα Τέμπη, την καταδρομή των Κροατών χούλιγκαν, τις δολοφονίες του Μιχάλη και του Αντώνη, τις φωτιές και τις πλημμύρες.

Όλα αυτά τα περιστατικά δείχνουν ότι «Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα» σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε καθώς όπως ανέφερε πιστεύει πως το ενδιαφέρον της κυβέρνησης γενικότερα και του πρωθυπουργού ειδικότερα είναι στραμμένο κάπου αλλού και αυτό έχει ως «Αποτέλεσμα ένα γενικότερο ξεχαρβάλωμα».

Αυτά ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια του δημοσιογράφου που ασκούσαν έντονη κριτική προς την κυβέρνηση ήρθε και κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε καθώς ουσιαστικά ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού αφού ανέφερε: «Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ανασυγκρότηση του κράτους. Δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης έχει κάπου αλλού στραμμένο το ενδιαφέρον του, π.χ. στα Ελληνοτουρκικά; Nα έρθει άλλος από την κυβέρνηση να μαζέψει αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας».

 

Την επόμενη ημέρα, μιλώντας στον αέρα του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι πρέπει να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, αλλά ότι πρέπει να ανατεθεί σε κάποιον άλλο η δουλειά, σε επίπεδο διοίκησης και διαχείρισης της κατάστασης.

Ο κ. Πορτοσάλτε έκανε λόγο για “μπαλαφάρα”, σχετικά με την ερμηνεία των δηλώσεων του, που έγραψε αρχικά κάποιος και μετά ξεκίνησε η αναπαραγωγή της στο διαδίκτυο.