Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Πρωτοφανής επίθεση Χατζηνικολάου σε βουλευτές - "Θλιβερό θέαμα - Γι’ αυτό δεν ψηφίζουν πλέον οι Έλληνες"!
Life
| 2023-12-19 09:00:00

Πρωτοφανής επίθεση Χατζηνικολάου σε βουλευτές - "Θλιβερό θέαμα - Γι’ αυτό δεν ψηφίζουν πλέον οι Έλληνες"!

Sportdog Team
Πρωτοφανής επίθεση Χατζηνικολάου σε βουλευτές - "Θλιβερό θέαμα - Γι’ αυτό δεν ψηφίζουν πλέον οι Έλληνες"!

Αγανάκτησε ο γνωστός δημοσιογράφος με όσα είδε και σχολίασε την κατάσταση μέσω social media.
 

Βαρύτατες ευθύνες αποδίδει ο Νίκος Χατζηνικολάου στους βουλευτές που απουσιάζουν από τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό…

Μιλώντας για «Θλιβερό θέαμα»! Μάλιστα τους θεωρεί υπεύθυνους για την αποχή στις εκλογές, αφού τέτοιες συμπεριφορές δεν δίνουν το καλό παράδειγμα!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό: «Άδεια η αίθουσα του κοινοβουλίου στην κορυφαία συζήτηση της χρονιάς, αυτήν του προϋπολογισμού. Θλιβερό θέαμα… Ομιλούν οι πολιτικοί αρχηγοί ενώπιον κενών εδράνων! Οι εκπρόσωποι του έθνους απαξιώνουν με την απουσία τους την κοινοβουλευτική διαδικασία.Απαξιώνουν την ίδια τη δημοκρατία μας.Ας μην αναρωτιούνται λοιπόν για την μεγάλη αποχή των πολιτών από τις εκλογές. Εχουν βαρύτατες ευθύνες»!

Απογοητεύτηκε και ο Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη Αρνιακού για τον καιρό τα Χριστούγεννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακοκαιρία από το βράδυ της Πέμπτης και που θα φτάσει μέχρι και το Σαββατοκύριακο, προανήγγειλε ο Τάσος Αρνιακός μέσω του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Τα χαρακτηριστικά των φαινομένων θα αρχίσουν από τα δυτικά της χώρες, θα είναι βροχές, καταιγίδες, κακοκαιρία την Παρασκευή (15/12), ενώ χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό και το σαββατοκύριακο με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας!

Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε και στη συζήτησή του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τα Χριστούγεννα ο καιρός δεν θα είναι χειμωνιάτικος, αλλά ανοιξιάτικος, κάτι που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον γνωστό δημοσιογράφο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags