Facebook Pixel Βόμβα ΠΑΣΟΚ με κορυφαία παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 - Μαζί με Σάκη Αρναούτογλου
Life
| 2024-02-01 09:40:00

Βόμβα ΠΑΣΟΚ με κορυφαία παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 - Μαζί με Σάκη Αρναούτογλου και γνωστό αθλητικογράφο!

Sportdog Team
Βόμβα ΠΑΣΟΚ με κορυφαία παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 - Μαζί με Σάκη Αρναούτογλου και γνωστό αθλητικογράφο!

Τεράστια έκπληξη από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος θέλει να κατεβάσει στις Ευρωεκλογές ένα ψηφοδέλτιο με πάρα πολλά γνωστά ονόματα και πρόσωπα της τηλεόρασης...

Η επίσημη διαδικασία διαλογής με τη σύσταση και της αρμόδιας Επιτροπής δεν έχει αρχίσει ακόμα ενόψει των ευρωεκλογών, όμως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης έχει αρχίσει ο ίδιος επαφές. Παράλληλα, σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» υπάρχουν και ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που στο τέλος θα πρέπει να λάβουν και το χρίσμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα επικυρώσει τη λίστα.

Εκ νέου υποψήφιος για το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μοναδικός νυν ευρωβουλευτής, Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος πήρε τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη μετά την παραίτηση του τελευταίου και θα διεκδικήσει την παραμονή του στο Στρασβούργο. Σχεδόν δεδομένη, σε κάθε περίπτωση, θεωρείται η υποψηφιότητα του γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλου, ενώ δύο πρώην υπουργοί του κόμματος, ο Φίλιππος Σαχινίδης και ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να βρίσκονται επίσης στη λίστα για το Στρασβούργο.

Ως πιθανοί υποψήφιοι ακούγονται επίσης ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Κώστας Χρυσόγονος, ο σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ηλίας Κικίλιας, καθώς επίσης και ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου και ο αθλητικογράφος, Βασίλης Σκουντής.

Από τη νεότερη γενιά στελεχών συζητείται το όνομα του Πολιτικού Συμβουλίου, Όλγα Μαρκογιαννάκη και ο Πάνος Γκανιάτσος ενώ ακούγεται και ο Παναγιώτης Δημόπουλος από τον τομέα του Περιβάλλοντος.

Μια ομάδα νέων γυναικών κατατάσσεται στους «ίσως»: η Ελένη Χρονοπούλου, η Δανάη Τσάκαλου καθώς και μία δημοσιογράφος με καθημερινή τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσία που έχει δεχτεί πρόταση για τις Βρυξέλλες.

Ποια δημοσιογράφο θέλει για το ευρωψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ;

Τα ευρωψηφοδέλτια σταδιακά στελεχώνονται από τα κόμματα. Και από δημοσιογράφους: όπως της ΝΔ, όπου θα είναι ο (νυν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού) Δημήτρης Τσιόδρας αλλά και ο Γιώργος Αυτιάς.

Την… ψάχνει στην ίδια κατεύθυνση όμως και το ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να το έχει ρίξει στο… ψήσιμο με στόχο τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δεν το καλοβλέπει ως ιδέα αλλά δεν έχει απαντήσει οριστικά κιόλας.

Η Αναστασοπούλου είναι… του κόμματος, έστω και διακριτικά. Άκρως διακριτικά. Είναι ένα κορίτσι που ουδέποτε προκάλεσε και ουδέποτε δέχθηκε αρνητικά σχόλια. Γνωρίζεται προσωπικά με τον αρχηγό του κινήματος. Θα κάνει άραγε το μεγάλο βήμα;

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags