Facebook Pixel Ευρωεκλογές: Γιώργος Αυτιάς και Νίκος Παππάς σαρώνουν στις δημοσκοπήσεις
Life
| 2024-02-11 09:14:00

Γιώργος Αυτιάς και Νίκος Παππάς σαρώνουν στις δημοσκοπήσεις - Ποιοι διάσημοι μπαίνουν στην Ευρωβουλή

Sportdog Team
Γιώργος Αυτιάς και Νίκος Παππάς σαρώνουν στις δημοσκοπήσεις - Ποιοι διάσημοι μπαίνουν στην Ευρωβουλή

Διέρρευσε ποιοι είναι οι εκλεκτοί των "μεγάλων" κομμάτων που ήδη κάνουν γκελ στον κόσμο και κερδίζουν τις ψήφους τους, πριν ανακοινώσουν την απόφασή τους να κατέβουν στις εκλογές!
 

H απήχηση των υποψήφιων ευρωβουλευτών έχουν ήδη αρχίσει να μετρούνται από τους δημοσκόπους. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Στη ΝΔ πρώτος με μεγάλη διαφορά αναδεικνύεται ο Γιώργος Αυτιάς και ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Ελίζα Βόζεμπεργκ. 

Από κει και πέρα, στην ίδια ακριβώς ευθεία για την τρίτη θέση βρίσκονται οι Άννα-Μισέλ και Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Ακολουθεί σε απόσταση από τους πρώτους τέσσερις ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και έπονται οι Πύρρος Δήμας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Γιώργος Αμυράς και Δημήτρης Τσιόδρας.

 Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, πρώτος είναι ο Νίκος Παπανδρέου και ακολουθεί ο εκλεκτός του προέδρου Ανδρουλάκη, Ανδρέας Σπυρόπουλος. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη θέση κατακτά ο Κώστας Αρβανίτης και έπονται οι Διονύσης Τεμπονέρας, Έλενα Κουντουρά και Νίκος Παππάς, όχι ο γνωστός, αλλά ο μπασκετμπολίστας.

Αν δεν το καταλάβατε, από την πρώτη εικόνα που αποτυπώνουν οι έρευνες απλώς επιβεβαιώνεται ότι ο κόσμος επιλέγει τους γνωστούς.

Πηγή: Big Mouth / powergame

Τρομάζουν τα πραγματικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ - Ενημερώθηκε ο Κασσελάκης για την κρυφή δημοσκόπηση

Τρόμο προκαλούν στην Κουμουνδούρου τα ποσοστά που καταγράφουν (πλέον) όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, όπως μαθαίνω από κάτι φίλους δημοσκόπους (και έχω πολλούς), στο αστάθμητο δείγμα τα πράγματα έχουν ξεφύγει προς τα κάτω, με το κόμμα του προέδρου Στέφανου να κινείται πλέον στην περιοχή του 8%.

Εφόσον όλα αυτά επιβεβαιωθούν και στις κάλπες, αντιλαμβάνεστε ότι θα μιλάμε για το απόλυτο εκλογικό Βατερλώ. Εν όψει αυτών, δεν σας κρύβω ότι άρχισα να πιάνω στον ορίζοντα της Κουμουνδούρου μια κινητικότητα, από κάτι παλιούς που καταλαβαίνουν ότι κοντοζυγώνει ο εκλογικός διασυρμός.

Αν και ο πρόεδρος Κασσελάκης διαβεβαιώνει προς πάσα κατεύθυνση και αποδέκτη ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν νομίζω ότι θα μπορεί να σταθεί από τη στιγμή που το κοντέρ θα γράψει οτιδήποτε χαμηλότερο του 10%.

Πηγή: powergame.gr

Δεν το τόλμησε ούτε ο Τσίπρας - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ, διώχνει κορυφαίο όνομα ο Κασσελάκης!

Εδώ και καιρό, μετά τις πρώτες διαγραφές, κυκλοφορεί ότι όταν θα αποφασίσει να γίνει ηγέτης ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης δεν θα διστάσει να προχωρήσει στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη. Αν και το είχα εκτιμήσει, ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα ερχόταν σε τόσο κοντινό διάστημα η κρίση στις σχέσεις των δύο ανδρών. Απεναντίας, πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα επέλθει μετά τις Ευρωεκλογές. Παρά ταύτα, ήδη μιλάμε για μια σφοδρή κόντρα στο παρασκήνιο ανάμεσα στον Κασσελάκη και τον Πολάκη, με τον πρώτο να στέλνει τελεσίγραφο προς τον δεύτερο. Όσοι γνωρίζουν το σχετικό παρασκήνιο λένε ότι ο βασικός λόγος που οδήγησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο τράβηγμα του χαλιναριού προς τον Πολάκη έχει να κάνει με το γεγονός ότι με τη γενικότερη στάση του υπονόμευε κάθε μετριοπαθή προσπάθεια από την πλευρά Κασσελάκη. Συγκεκριμένα, ο νέος ένοικος της Κουμουνδούρου φαίνεται ότι δέχεται πιεστικές εισηγήσεις για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη διαγραφή Πολάκη, τις οποίες εν πολλοίς έχει υιοθετήσει.

Το ψηφοδέλτιο των Χανίων

– Ένας δεύτερος λόγος που έχει βγάλει στα κεραμίδια τον Πολάκη έχει να κάνει με την απόφαση του προέδρου Κασσελάκη να είναι υποψήφιος στα Χανιά. Στην περίπτωση αυτήν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον δούμε να μένει εκτός Βουλής, από τη στιγμή που θα κρατήσει την έδρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά, εκείνο που δεν έχει σκεφτεί ο αψύς Σφακιανός είναι ότι με τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να ξαναδούμε εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ από τα Χανιά. Γι’ αυτό το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να διεκδικήσει από τον αρχηγό Στέφανο να τον μετακινήσει από την Κρήτη σε μία από τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες της Αθήνας.

Το σενάριο του νέου κόμματος

– Κάποια στιγμή σάς είχα γράψει ότι ο Πολάκης μέσα στον χρόνο θα διεκδικήσει ένα μερίδιο από την εκλογική πελατεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να προχωρήσει στη δημιουργία δικού του πολιτικού φορέα. Έχω την αίσθηση ότι εσχάτως αρχίζουν να ωριμάζουν οι σχετικές συνθήκες.

Πηγή: powergame.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags